Mladost nadigrala Partizan u Lučanima

Izvor: RTS, 19.Okt.2019, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladost nadigrala Partizan u Lučanima

Fudbaleri Mladosti nadigrali su Partizan sa 1:0 na svom terenu u Lučanima u utakmici 12. kola Linglong Superlige Srbije. Pobedu domaćoj ekipi doneo je Lazar Jovanović postignutim pogotkom sredinom drugog poluvremena.
Domaća ekipa je većinom meča uspevala da održi ravnopravan odnos na terenu, da bi sredinom drugog polugremena uspela jedan kontranapad da realizuje u pobedu.

Tokom većeg >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dela utakmice Partizan je imao inicijativu i veći posed lopte, ali to nisu uspeli da realizuju u rezultatsku prednost. Samo u par navrata na obe strane su upućeni šutevi u okvir gola, ali nisu bili problematični za golmane koji su uspešno sačuvali mreže.
A onda u 77. minutu u kontri Mladosti Lazar Jovanović koristi centaršut Lekovića sa leve strane i upućuje šut glavom koji Partizanov golman uspeva da odbije, ali Jovanović ponovo šutira sa peterca i loptu ubacuje u mrežu za vođstvo Mladosti.

Na novoj tabeli Superlige Mladost će imati 12 bodova, a Partizan, posle ovog poraza, ostaje na 23 boda.
Tok meča:
16.56 - Završen je meč mladosti i Partizana koji su domaćini dobili sa 1:0. Mladost slavi pobedu zahvaljujući pogotku Lazara Jovanovića.
16.35 - Goool! Mladost vodi sa 1:0. Lazar Jovanović koristi centaršut sa leve strane i upućuje šut glavom koji Partizanov golman uspeva da odbije, ali Jovanović ponovo šutira sa peterca i loptu ubacuje u mrežu za vođstvo Mladosti.

16.23 - Velika šansa za Partizan. Sadik uspeva da izađe sam naspram golmana Zečevića, ali ne uspeva da ga savlada i rezultat ostaje 0:0.
16.22 - Izmena u timu Partizana. Iz igre izlazi Zdjelar a na njegovo mesto ulazi Suma.
16.12 -Nastavljena je igra u istom ritmu kao u prvom poluvremenu. Na obe strane bilo je po nekoliko manjih prilika koje nisu iskoriptene da bi se ozbiljnije uhrozio protivnički gol.
16.03 - Počelo je drugo poluvreme duela Mladosti i Partizana. U sastavima timova nema izmena.
15.47 - Završeno je prvo poluvreme utakmice Mladosti i Partizana. Nije bilo ozbiljnijih šansi za pogodak ni na jednoj strani, a tokom većeg dela igre Partizan je imao nešto veći posed lopte. Na odmor se otišlo bez golova posle jednog minuta nadoknade.
15.24 - Kraći prekid igre radi ukazivanja lekarske pomoći golmanu Mladosti i Sadiku posle sudara u šesnaesetrcu Mladosti.
15.18 - Na početku meča ravnopravna igra protivnika većinom na sredini terena. Partizan ima nešto veći posed lopte, ali ni pred jednim golom nema većih šansi.
15.01 -Počeo je meč Mladosti i Partizana.
Sastavi timova: 
Mladost : Zečević, Andrić, I. Milošević, Šatara, Leković, B. Milošević, Jovanović, Pavlović, Eliomar, Radivojević, Odita. Trener: Goran Stanić.
Partizan : Stevanović- Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Zdjelar, Šćekić, Tošić, Natho, Asano, Sadik. Trener: Savo Milošević.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako Partizan može da se izbori sa lošim suđenjem? Savo ima novi predlog!

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2019

U našoj Linglong Superligi gotovo nijedno kolo ne može da prođe bez problematičnih sudijskih odluka. Bez obzira na brojne primedbe, gotovo ništa se ne menja nabolje...Ovu temu je još jednom komentarisao trener Partizana Savo Milošević, ovog puta u razgovoru za ''Novosti''...Sećate se, crno-beli...

Nastavak na Sportske.net...

Poluvreme - Partizan bez ideje u Lučanima

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2019

Crno-beli bez rešenja za odbranu domaćina...Fudbaleri Mladosti i Partizana igraju od 15 časova prvu današnju utakmicu 12. kola Linglong Superlige Srbije, a posle prvog poluvremena rezultat je 0:0...Gosti iz Beograda su tokom prvih minuta imali stalnu terensku inicijativu, uglavnom se igralo na polovini...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.