Izvor: RTS, 06.Okt.2022, 09:40

Partizan gost Kelna u Ligi konferencije (21.00, RTS1)

Fudbaleri Partizana večeras od 21.00 sat, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, igraju u Nemačkoj protiv Kelna utakmicu trećeg kola grupe D Lige konferencije.
Keln je prvoplasirana ekipa u grupi D Lige konferencije, pošto su Nemci u prvom kolu odigrali nerešeno 1:1 protiv Nice, u utakmici koja je kasnila zbog nereda na tribinama, a potom pobedili Slovacko u Nemačkoj rezultatom 4:2.

U domaćem prvenstvu, Keln trenutno zauzima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sedmo mesto na tabeli, sa 13 osvojenih bodova u osam utakmica, a Partizan dočekuje nakon velike pobede nad Borusijom iz Dortmunda.
Partizan je drugi u grupi D Lige konferencije i ima dva osvojena boda, isto koliko i Nica, sa kojom su crno-beli u prethodnom kolu odigrali nerešeno (1:1) u Beogradu.
U prvom kolu trećeg po kvalitetu evropskog takmičenja, tim iz Humske je osvojio bod protiv Slovackog (3:3), iako je na poluvremenu bilo 2:0 za ekipu iz češke.
Crno-beli su otputovali u Keln nakon ubedljive pobede (4:1) nad Vojvodinom u derbiju 13. kola Superlige.
Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić rekao je na konferenciji za medije u sredu da se nada povoljnom rezultatu u Nemačkoj.
Utakmica Keln – Partizan, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, počinje u 21 čas, a njen tok možete pratiti na našem Portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.