Šest golova raspoloženog Partizana, povratak Tošića

Izvor: RTS, 25.Nov.2018, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest golova raspoloženog Partizana, povratak Tošića

Fudbaleri Partizana savladali su na svom stadionu ekipu Dinama iz Vranja sa 6:0 (2:0) u meču 17. kola Superlige Srbije. Po dva gola za Crno-bele postigli su Rikardo i Pantić, po jedan Ivanović i Nikolić.
Partizan je potpuno deklasirao goste iz >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vranja, čime je iskoristio remi u Nišu Radničkog i Zvezde i smanjio zaostatak za prvoplasiranom i drugoplasiranom ekipom na tabeli.

Crno-beli su od starta meča bili bolja ekipa, ali nisu mogli da probiju do tada veoma koncentrisanu i organizovanu odbranu gostiju.
U tome su im ipak pomogli fudbaleri Dinama, tačnije golman Đurić, koji je napravio veliki kiks nakon ubačene lopte Pantića nakon prekida u 37. minutu.
Samo četiri minuta kasnije, Nikolić je uposlio Rikarda, koji se dobro snalazi ispred golmana gostiju i duplira prednost domaćina.
U drugom poluvremenu Partizan je potpuno deklasirao rivala, prvo je u 55. minutu Pantić došao do svog drugog gola, ovaj put je to uradio odličnim udarcem sa ivice šesnaesterca.
Gosti su se u završnici potpuno predali, što je Partizan znao da iskoristi. 
Nakon duge povrede u redove Partizana na teren se vratio Tošić. koji prvu asistenciju na meču upisuje u 78. minutu proigravši Rikarda na drugoj stativi.
Druga asistencija Tošića nastala je u 86. minutu, kada je odlično uposlio Ivanovića, koji nije imao težak posao da savlada golamana Dinama.
Tačku na meč stavio je Nikolić, ponovo je asistent bio Tošić, a Nikolić je nakon starta Đokića nad Ivanovićem, postigao gol pred praznom mrežom.
Partizan je upisao svoju desetu pobedu u 17 odigranih mečeva i nalazi se na trećoj poziciji na tabeli, sa dva boda manje od drugoplasiranog Radničkog, a 11 od lidera tabele Crvene zvezde.
Dinamo je zabeležio 14. poraz i nalazi se na poslednjem mestu tabele sa samo sedam bodova, sedam manje od 15. Zemuna.
Naredni meč Partizan igra u Lučanima protiv Mladosti 1. decembra, istog dana Dinamo dočekuje Radnički. 

Ovako je protekao meč: 
18.50 – Kraj meča, pobeda Partizana od 6:0.
18.49 – GOOL! Nikolić ponovo strelac za Partizan.
18.44 – GOOL! Peti gol Partizana, ovaj je delo Ivanovića u 86. minutu. Još jednom odličan pas Tošića, Ivanović je izbegao ofsajd, izašao pred golmana gostiju kojeg je bez mnogo muka savladao.
18.36 – GOOL! Rikardo postiže drugi gol, ovoga puta u 78. minutu. Dobar prodor povratnika Tošića po desnoj strani, a potom i dobar centaršut desnom slabijom nogom, na pravom mestu bio je Rikardo.
18.13 – GOOL! Partizan vodi sa 3:0 od 55. minuta, Pantić postiže gol. Fudbaler crno-belih stvorio je poziciju za šut sa ivice šesnaesterca, a udarac je bio veoma precizan i snažan.
18.03 – Nastavljen je meč...
17.47 – Završeno je prvo poluvreme, nakon 45 minuta igre Partizan vodi sa 2:0.
17.42 – GOOL! Rikardo postiže gol za prednost Partizana od 2:0. Razmena dodavanja fudbalera Partizana, Nikolić je u protivničkom jedanaestercu proigrao Rikarda, koji stiže na loptu ispred golamana gostiju i sprovodi je u mrežu.
17.35 – GOOL! Partizan vodi sa 1:0 od 37. minuta. Pantić je centrirao iz slobodnog udarca, naizgled bezopasna lopta išla je pravo u golmana Đurića, koji je napravio veliki kiks kada mu je ona prošla kroz noge i ušla u gol.
17.20 – Nakon 20 minuta igre, po jedna opasnost na obe strane, Partizan je u 15. minutu imao povoljnu poziciju iz prekida, ali je loše šutirao Pantić, sa druge strane u 18. minutu odlična kontra gostiju, usledio je centaršut na Suraku, koji šutira pored gola Partizana.
17.00 – Počeo je meč na stadionu u Humskoj.
16.40 – Poznati su sastavi timova:
Partizan: Stojković, Miletić, Marković, Valijente, Urošević, Zdjelar, Kosović, Pantić, Janković, Nikolić, Rikardo.
Dinamo: Đurić, Stanković, Gašić, Pavišić, Vukajlović, Onimisi, Jokić, Stevanović, Nedeljković, Suraka, Dimitrov.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Crno-beli DEKLASIRALI VRANJANCE

Izvor: OkRadio.rs, 25.Nov.2018

Fudbaleri Partizana savladali su na svom stadionu ekipu Dinama iz Vranja sa 6:0 (2:0) u meču 17. kola Superlige Srbije. Partizan je potpuno deklasirao goste iz Vranja, čime je iskoristio remi u Nišu Radničkog i Zvezde i smanjio zaostatak za prvoplasiranom i drugoplasiranom ekipom na tabeli.   Crno-beli...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.