Partizan deklasirao Student u Beogradu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jan.2019, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan deklasirao Student u Beogradu

Nijednu od deonica nije uspeo da dobije niški Student protiv Partizana, a čak dva perioda meča završio je sa jednocifrenim brojem poena. Tako su domaće košarkašice ubedljivo slavile u Beogradu, rezultatom 81:45, u 15. kolu Prve lige.

Niške košarkašice su sada pale za još jednu poziciju na tabeli, pa su sada na 10. mestu.

Prvi i poslednji put u meču “studentkinje” su vodile na početku, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je Jovana Jeremić ubacila jedno od dva slobodna bacanja. Međutim, trojkom Milice Mitrović, crno-bele su povele i više se u minus nisu vratile.

Do kraja deonice gošće su ubacile još samo 5 poena, ali su zato početkom naredne uspele da zaostatak smanje na jednocifreni. Serijom od 7:2 Nišlijke su nagovestile da bi mogle da unesu neizvesnost u meč, što se ipak nije dogodilo, jer je usledio nalet rivala. Do poluvremena, Partizan je vodio sa +22.

Iako su u nastavku gošće bolje zaigrale, nisu mogle da smanje zaostatak. U trećoj deonici su bile za nijansu slabije od Beograđanki, dok su u poslednjoj ponovo pale i završile je sa svega 9 poena.

Najefikasnija u gostujućem sastavu bila je Kristina Milošević sa 25 ubačena poena, a sem nje dvocifrena je bila još samo Danijela Dimitrijević sa 10 poena.

U sledećem kolu pred Studentom će biti jedna od najvažnijih borbi za opstanak među elitom, pošto će dočekati Bor, koji se sa pobedom više nalazi na jednoj poziciji iznad niškog sastava.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.