Partizan čeka ponudu koja se ne odbija - Koliko vredi Sveta Marković i ko su zainteresovani klubovi?

Izvor: Sportske.net, 30.Dec.2018, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan čeka ponudu koja se ne odbija - Koliko vredi Sveta Marković i ko su zainteresovani klubovi?

Mladi defanzivac je u prvom planu ove zime kada su u pitanju potencijalni odlasci iz Partizana.

U Partizanu jedva čekaju da prođe 2018. godina, za njih finansijski veoma teška, što je pre nekoliko dana priznao i generalni direktor kluba Miloš Vazura.

S tim u vezi, on je konstatovao i da će klub iz Humske prvo morati da proda nekog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od aktuelnih prvotimaca, kako bi potom mogao da značajnije pojača ekipu za prolećni deo sezone.

Za sada se, međutim, ništa konkretno ne dešava, ni kada su u pitanju dolasci, niti odlasci.

Utisak je da su svi pogledi usmereni ka 18-godišnjem štoperu Svetozaru Markoviću, koga je ove godine Miroslav Đukić uvrstio među startere, a sa tom praksom je tokom jeseni nastavio i aktuelni šef struke Zoran Mirković.

Izgleda da je, zbog pomenute finansijske situacije, ove zime vreme za Markovićev odlazak u inostranstvo, a kako prenosi ''Žurnal'', u Humskoj se nadaju ponudi od bar tri miliona evra, što je suma ispod koje u ovom trenutku ne žele da pregovaraju.

A zainteresovanih ima. Pominju se Sporting, Viljareal, Olimpijakos, ranije i Benfika, samo je pitanje da li su i koju sumu novca do sada ponudili Partizanu koji nema mnogo vremena za čekanje, ukoliko želi jači tim u nastavku sezone.

Potencijalna zarada očekuje se eventualno i od transfera Saše Zdjelara, za koga je bio zainteresovan Bordo, ali je ta priča utihnula u proteklih desetak dana. Ponuda ima i za najboljeg strelca Rikarda Gomeša, ali bi crno-beli želeli da ga zadrže do leta, nadajući se da će mu i cena na tržištu do tada dodatno porasti...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.