Partizan - Stigla prva konkretna informacija o Šćekićevoj povredi

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2019, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Stigla prva konkretna informacija o Šćekićevoj povredi

Nije se dugo čekalo na prve rezultate.

Partizan je večeras ubedljivo slavio na svom terenu protiv Inđije (3:0) u 16. kolu Linglong Superlige, a ono što je ozbiljno zabrinulo sve u Humskoj bila je povreda crnogorskog veziste Aleksandra Šćekića samo nekoliko minuta pošto je postigao gol za crno-bele u ovom meču.

On je sa terena iznet na nosilima, odmah je prevezen sanitetskim vozilom na VMA, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a prvi rezultati stigli su nepuna dva sata kasnije.

Kako je večeras novinarima saopšteno iz Partizana, povreda Aleksandra Šćekića nije teže prirode. Stavljena mu je meka imobilizacija i upućen je na lečenje u klub.

Narednih dana imaćemo više informacija, konkretno onu u vezi Šćekićevog potencijalnog nastupa protiv AZ-a u Holandiji, u petom kolu Lige Evrope krajem ovog meseca.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.