Partizan, Radnički, Spartak - Ko, s kim i kada u sledećoj fazi?

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2018, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan, Radnički, Spartak - Ko, s kim i kada u sledećoj fazi?

Stopostotan učinak naših klubova u prvom kolu kvalifikacija, kako za LŠ, tako i za LE.

Dva dana posle Crvene zvezde koja ide dalje u kvalifikacijama za Ligu šampiona, prolaz dalje obezbedila su i sva tri srpska predstavnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope - Partizan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Radnički i Spartak.

Partizan je na startu bio bolji od Rudara iz Pljevalja (3:0 i 3:0), a u drugom kolu igraće protiv litvanskog Trakaija, koji je uspeo da eliminiše kazahstanski Irtiš iz Pavlodara (0:0, 1:0).

Crno-beli će u prvom meču biti domaćini, taj meč je na programu 26. jula u Humskoj, a sedam dana kasnije, 2. avgusta igra se revanš u Viljnusu.

Radnički iz Niša je takođe upisao obe pobede, obe bez primljenog gola, u prvom kolu protiv Gzire sa Malte (4:0 i 1:0) i u sledećoj rundi ga očekuje dvomeč sa Makabijem iz Tel Aviva.

Prva utakmica igra se 26. jula u Izraelu, a revanš je 2. avgusta u Nišu.

Najteži posao u prvom kolu imao je subotički Spartak koji je u Novom Sadu igrao nerešeno, 1:1 sa Kolerejnom iz Severne Irske, ali ekipa Vladimira Gaćinovića večeras je zablistala u gostima, slavila sa 2:0 i overila plasman u drugo kolo, gde će joj rival biti Sparta iz Praga.

Srpski predstavnik biće domaćih 26. jula u Novom Sadu, a revanš je u Pragu sedam dana kasnije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.