Partizan generalno - LOŠE! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 07.Feb.2019, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan generalno - LOŠE! (VIDEO)

Partizan odigrao poslednju utakmicu na pripremama u Antaliji. Pobeda nad ekipom Mladosti iz Kaknja 2:0. Generalni utisak - loš.

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Kada je veća vest sa utakmice da je na njoj bio folk pevač, izuzetno popularan u bivšoj Jugoslaviji, od same utakmice, onda tu nešto nije u redu.

Za poslednjeg sparing-partnera >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na pripremama u Turskoj, u takozvanoj "generalnoj probi" pred početak prolećnog dela sezone, Partizan je izabrao Mladost iz sela Doboj u opštini Kakanj, kluba koji se takmiči u Premijer ligi BiH, i koja je trenutno šesta na tabeli sa 26 bodova, gotovo 20 manje od vodećeg Sarajeva.

Partizan - Mladost Kakanj 2:0 (0:0). Strelci su bili Rikardo Gomeš u 75. minutu i Svetozar Marković u 85. minutu.

GOL RIKARDA



Izvor: TV Partizan

GOL MARKOVIĆA



Izvor: TV Partizan

Gotovo da ništa nije vredno pomena sa ove utakmice, osim nova dva CRVENA KARTONA za igrače Partizana (Nemanja Nikolić je dobio dva žuta u prvom poluvremenu, a Rikardo Gomeš dva žuta za kratko vreme u finišu utakmice) i dva gola, jednog iz penala nakon faula nad Goranom Zakarićem.

Partizan je na pripremama u Antaliji postigao četiri gola u pet utakmica, i to po dva protiv, bar na papiru, najtežeg rivala, Šahjtora iz Donjecka i danas protiv Mladosti. U ostale tri utakmice crno-beli nisu tresli mreže rivala.

Porazi od Slovana iz Libereca i poljske Krakovije (oba rezultatom 0:1), pobeda protiv Šahtjora iz Donjecka (2:0), jučerašnji remi u delu sa ekipom Krila Sovjetov (0:0) i današnja mršava pobeda nad šestoplasiranom ekipom lige BiH, učinak je Beograđana za 14 dana u Turskoj.

Teško je razumeti šta se htelo ovom utakmicom u kojoj protivnik uopšte nije bio u podređenom položaju. Kada se sumiraju igre i rezultati Partizana na ovim pripremama, utisak je generalno loš.

Pripremne utakmice služe ne zbog rezultata, već pre svega za uigravanje tima, za sticanje forme, kondicije...

Da li je uigran tim, da li je neko od igrača "iskočio", kakvi su novi igrači (danas je igrao samo Dejan Georgijević), na koga može da se računa? Teško da je stručni štab Partizana dobio neke konačne odgovore na ova pitanja, a utisak je da je stanje u ekipi ne baš idealno.

Najzanimljiviji detalj dogodio se pre utakmice. Reporter MONDA je uoči meča sreo folk pevača Halida Muslimovića, čiji bratanac Kenan igra u ekipi iz Kaknja (tačnije, sela Doboj u opštini Kakanj).

Foto: MONDO/Vladimir Sukdolak

"Ceo život navijam za Partizan i Želju (sarajevski Željezničar, prim. aut.). Zavoleo sam Partizan još iz vremena Nenada Bjekovića. Ne sećam se kada sam poslednji put bio na utakmici, jer vikendima obično imam koncerte", rekao je Muslimović reporteru MONDA.

Upitan da li bi došao da peva na proslavi titule Partizana (naravno, kad je osvoji), nekadašnji "plavi čuperak" folk scene u bovšoj Jugoslaviji je odgovorio:

"Svaki put kada me pozovu - tu sam!".

POGLEDAJTE RAZGOVOR SA FOLK PEVAČEM

Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak

Proleći deo šampionata počinje sledećeg vikenda, kada će Partizan gostovati na stadionu "Slavko Maletin" u Bačkoj Palanci (16. februara) i verovatno ćemo na toj utakmici videti vrlo sličnih starnih 11, ako ne i istih kao danas protiv predstavniku Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Mirković je na ovom meču izveo sledeći sastav: Vladimir Stojković, Nemanja R. Miletić, Svetozar Marković, Mark Valiente, Nemanja G. Miletić, Nebojša Kosović, Saša Zdjelar, Goran Zakarić, Filip Stevanović, Nemanja Nikolić (od 40. minuta Đerlek), Rikardo Gomeš.

Mladost (Doboj - Kakanj): Emil Velić, Petar Bojo, Aladin Isaković, Bojan Marković, Kenan Horić, Nemanja Nikolić, Maseko Velbek, Bahrudin Atajić, Nemanja Anđušić, Filip Arežina,  Matijas Fanimo.




Crno-beli se u Beograd vraćaju u petak, letom preko Istanbula.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu,   Bačka Palanka

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.