Partizan - Kako će Stanojević rešiti pitanje bonusa protiv Rada?

Izvor: Sportske.net, 09.Sep.2020, 14:41

Partizan - Kako će Stanojević rešiti pitanje ''bonusa'' protiv Rada?

Sveta Marković se još uvek nije vratio, Filip Stevanović je imao problema sa povredama, a Miloševićev eksperiment sa golmanom Popovićem nije dao rezultate.

Novi trener Partizana Aleksandar Stanojević debitovaće u subotu u meču sedmog kola u Humskoj protiv Rada, a možda najzanimljivije pitanje uoči tog duela je koju dvojicu U21 igrača će ''baciti u vatru'' u tom susretu.

Trebalo bi da je Filip Stevanović siguran, pod uslovom da se potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << oporavio od povrede zbog koje je propustio mečeve mlade reprezentacije Srbije protiv Letonije i Bugarske.

Ali, ko će biti drugi ''bonus igrač''?

Deluje izvesno da Stanojević neće slediti ideju Sava Miloševića da to bude mladi golman Aleksandar Popović, pa će još jednog U21 fudbalera morati da izabere u ostalim linijama tima.

Najveći izbor imaće u ofanzivi, gde su mu na raspolaganju i Denis Stojković, Nikola Čolić, Nemanja Jović, Nikola Štulić.

Ako Stevanović bude spreman, za očekivati je da uz njega ''bonus'' igrač bude i Denis Stojković, s suprotnom bi na krilu mogli da očekujemo Čolića.

Prema tome, očekivani sastav Partizana u subotu bi izgledao ovako:

Stojković - Miljković, Vitas, Banjak, Brežančić (Urošević) - Zdjelar, Natho - Stevanović (Čolić), D. Stojković, Asano - Sadik.

Naravno, moguća su i iznenađenja, u svakom slučaju biće zanimljivo videti Stanojevićev izbor.

-
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Stanojev plan - Sa Partizanovom decom do Evrope, u igri još dva imena!

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2020, 09:35

Da li su ovo prava rešenja?..Vratio se Aleksandar Miljković, ali to je tek početak...Kako prenosi Žurnal, Aleksandar Stanojević planira da vrati još nekog igrača iz Partizanove škole...Od ranije se zna da je Svetozar Marković prioritet, ali je problem njegova pozajmica u Larisi, koja ističe...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.