Pantić se zvanično oprostio od Partizana i odlazi kod Nikolića u Mađarsku

Izvor: B92, 01.Sep.2019, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pantić se zvanično oprostio od Partizana i odlazi kod Nikolića u Mađarsku

Doskorašnji fudbaler Partizana Danilo Pantić oprostio se od tog kluba i poželeo mu puno uspeha i radosti.

"Hvala Partizanu za prelepe i sigurno najuspešnije godine u mojoj karijeri. Bila je velika čast i privilegija nositi crno-beli 55. Iako vas trenutno napuštam, nadam se ponovnom susretu u budućnosti. Puno sreće u predstojećoj sezoni, želim vam puno uspeha i radosti", napisao je Pantić u oproštajnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poruci.

Pantić je napustio Partizan, u kojem je prethodne dve sezone igrao u kao pozajmljeni fudbaler engleskog Čelsija.

"Želeo bih da zahvalim svim svojim saigračima, trenerima, svim ljudima koji su zaposleni u klubu. Bilo je zaista pravo uživanje provoditi vreme sa vama, vredno trenirati, boriti se i uživati", dodao je Pantić.

Karijeru će nastaviti u mađarskom Fehervaru, gde je trener bivši šef stručnog štaba Partizana Marko Nikolić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Danilo Pantić se oprostio od Partizana: Hvala za najlepše godine u karijeri

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Sep.2019

Doskorašnji fudbaler Partizana Danilo Pantić oprostio se danas od tog kluba i poželeo mu puno uspeha i radosti..."Hvala Partizanu za prelepe i sigurno najuspešnije godine u mojoj karijeri. Bila je velika čast i privilegija nositi crno-beli 55. Iako vas trenutno napuštam, nadam se ponovnom susretu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.