Pantić: Imamo jasan cilj; Jović: Na nama je sve

Izvor: B92, 28.Jul.2021, 20:37

Pantić: Imamo jasan cilj; Jović: Na nama je sve

Fudbaleri Partizana Danilo Pantić i Nemanja Jović veruje u prolaz tima u narednu rundu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Partizan u četvrtak od 20.45 igra revanš meč drugog kola kvalifikacija protiv Dunajske Strede, koju su u prvom duelu pobedili 1:0.

"Imamo jasan cilj, a to je prolazak u narednu fazu. Sigruni smo u to, verujemo da ćemo proći dalje. Oni su mlada i kvalitetna ekipa, koja igra dobra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fudbal, ali mislim da je iskustvo na našoj strani. Mislim da to može da odigra veliku ulogu u utakmici. Biće drugačija utakmca nego u Begradu. Igraju na domaćem terenu, izaćhi hrabrije, a mi ćemo im odgovoriti istom merom", rekao je Pantić za TV Partizan.

Mladi Nemanja Jović ističe da je kvalitetan napada prednost u odnosu na rivala.

"Dobili smo ih 1:0, znamo cilj, to je da ih dobijemo i tamo. Žao mi je što sam propustio tu šansu u drugom poluvremenu, nadam se da ću u Slovačkoj da ih iskoristim. Naša prednost je kvalitet u napadu, sada moramo da uđemo bolje u utakmicu nego u Beogradu. Na nama je sve", pročio je Jović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

‘ŽELIMO SUTRA DA POBEDIMO’: Slovaci veruju u prolaz, ističu da znaju slabe tačke ‘parnog valjka’!

Izvor: HotSport.rs, 28.Jul.2021

U okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, fudbaleri Partizana gostuju Dunajskoj Stredi sutra uveče. Ekipa iz Humske u četvrtak od 20:45 igra revanš meč drugog kola kvalifikacija protiv slovačke ekipe, koju su pre sedam dana na svom stadionu pobedili sa 1-0. Povodom ove utakmice, na...

Nastavak na HotSport.rs...

Vojvodina u poslednjim sekundama došla do pobede, ide u 3. kolo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2021, 08:22

Fudbaleri Vojvodine u Novom Sadu pobedili su litvansk Panevežis u revanšu 2. kolo kvalifikacija za Ligu konferencija...Tok meča: ..90+5 minut: Gooool!..Vojvodina overava prolaz!..92 minut: Simić opet brani..Oklevao je Kovačević, jedan igrač mu se prikrao iza leđa, ali je i Simić to odbranio...87...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.