Izvor: MozzartSport.com, 23.Okt.2021, 20:45

Panter raketirao sa parkinga i nasmejao Obradovića, Partizan oduvao Krku - 47 razlike (VIDEO)

Crno-beli su sada na skoru od 5-0

Partizan je i dalje jedina neporažena ekipa u ABA ligi.

Sa dosta samopouzdanja ušao je tim Željka Obradovića u meč protiv Krke, brzo je napravio veliku razliku i do kraja meča potom samo odrađivao posao u veoma lakoj i ubedljivoj pobedi - 92:45. Važnu ulogu u stvaranju razlike imao je Kevin Panter koji je sa tri udaljene pogođene trojke“sa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << parkinga“ prezentovao mini-šou u prvom poluvremenu prilikom koga je nasmejao i svog čuvenog trenera. Crno-belima je prijao Pionir. Krki nije. Slovenački tim je imao jedan period od skoro osam minuta bez poena.

Posebno Obradovića i pristalice crno-belih može da raduje dobra odbrana, pa je Krka tako za tri deonice ubacila samo 34 poena (u celoj trećoj četvrtini šest poena). I napadu se lopta dobro kretala, pa je epilog svega konačna razlika. Slovenački tim se jednostavno u Pioniru večeras nije snašao protiv agresivnih crno-belih.

Najefikasniji u ovom sigurnom trijumfu kod Partizana bili su Panter (15p), Kuruc (15p), Madar (20p, 4as).

Crno-beli su meč protiv Krke igrali bez Radeta Zagorca (problem sa leđima), kao i bez Uroša Trifunovića, azanimljivo je da je najavljeno bilo da će meču prisustvovati čuveni bokser Roj Džons Džunior.

Posle malo sporijeg starta meča, crno-beli su polako preuzeli kontrolu. Obradović je rotirao postavu, a poenima Ledeja i Pantera crno-beli su otišli na razliku od šest poena. Nekako je Krka delovala pogubljeno na startu, a posle trojke Dangubića (iz trećeg pokušaja), Parni valjak je otišao na dvocifrenu razliku i već startom druge deonice postavio stvari na očekivano mesto.

A onda je usledio šou Kevina Pantera sa tri daleke trojke, nasmejao je sve u dvorani, pa i saigrače. A crno-beli su otišli na taj način na 37:21 i praktično prelomili utakmicu.

Prijalo je sigurno navijačima Partizana što nisu morali mnogo da razmišljaju, vrlo rano je bilo jasno da će crno-beli do trijumfa, a bilo im je važno i da se nije ponovio Hamburg u završnici.

Rodion Kuruc je doprineo sa dvocifrenim učinkom, počeli su da rade i određeni mehanizmi u igri Parnog valjka koji je delovao podmazaniji nego u dosadašnjem delu sezone.

Vrlo sigurna partija Partizana za skor 5-0. Za sada - bez greške.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan podiže formu, 47 poena viška protiv Krke

Izvor: RTS, 23.Okt.2021

Košarkaši Partizana zabeležili su i petu pobedu u ABA ligi. Pošto su u utakmici petog kola u Beogradu savladali Krku – 92:45. Izabranike Željka Obradovića očekuje duel sa Turk Telekomom u okviru Evrokupa, dok u narednom kolu regionalnog takmičenja gostuju u Čačku, kod ekipe Borca. ...

Nastavak na RTS...

‘UVEK OZBILJNOST, LJUDI DOLAZE DA NAS BODRE!’: Žoc zadovoljan nakon pobede!

Izvor: HotSport.rs, 23.Okt.2021

Partizan je delovao fenomenalno! Ekipa Željka Obradovića ‘demolirala’ je rivala iz Novog Mesta, savladavši ih 92:45. Nakon meča Žoc nije skrivao zadovoljstvo: ‘Utisci su naravno veoma pozitivni. Mislim da smo odigrali ozbiljnu utakmicu, od prve do poslednje sekunde. To je način na koji smo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.