PROCURILO: Evo zašto Obradović TERA Lovernja iz Fenera! U Partizanu će se posle OVOGA zamisliti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2020, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROCURILO: Evo zašto Obradović TERA Lovernja iz Fenera! U Partizanu će se posle OVOGA zamisliti!

Crno-beli žele da vrate sjajnog Francuza.

Pošto se izjalovila mogućnost da Džamal Meklin pojača Partizan, obzirom da je Sasari dobio ponudu evroligaša za Amerikanca, u Humskoj se kao potencijalno pojačanje pojavio Žofri Lovernj.

Košarkaš Fenerbahčea, koji iza sebe ima bogato iskustvo kako na evropskoj sceni, tako i u NBA, važi za velikog ljubimca navijača Partizana i nema sumnje da bi ga pristalice kluba iz Humske rado videli ponovo u crno-belom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dresu.

Ono što bi, ipak, moglo da presudi o povratku Lovernjovog povratka "kući", jeste njegovo ponašanje. Naime, "Žurnal" je došao do podataka da najtrofejniji evropski stručnjak Željko Obradović hoće da se "otarasi" Francuza, ne zbog loših partija, već atmosfere koju prouzrokuje u svlačionici.

Kako se navodi u Žurnalovom tekstu, pozivajući se na saznanja turskih medija, trener Fenerbahčea više ne želi da trpi nesportski život i noćne izlaske o kojima su informisane sve strukture kluba, a još veći problem je Lovernjova dekoncentracija na terenu.

Dešavalo se, naime, da 28-godišnji centar zaboravi akcije, a nedavno kada mu je Kostas Slukas prigovorio zbog toga, Lovernj umesto da prihvati krivicu, pokušao je fizički da se obračuna sa njim.

Pomenuti izvor prenosi da je zbog toga Obradović doneo odluku da Lovernj više ne trenira sa ekipom, već individualno. Ovakav potez našeg trenera samo znači da je Francuz baš preterao.

- Sasvim je sigurno da Obradović neće crno-belima „preporučiti“ nedisciplinovanog igrača, a logično je da će njegovi prijatelji iz Partizana proveriti sve informacije u vezi sa Francuzom, jer bi mogao potpuno da im poremeti atmosferu - prenosi Žurnal.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda sportska novinarka Gea Braha.

My taste is very simple, I am easily satisfied with the very best 💁🏻‍♀️

Објава коју дели Gea Braha (@gea.braha) дана 13. Авг 2019. у 4:50 PDT

#tb

Објава коју дели Gea Braha (@gea.braha) дана 26. Мар 2019. у 11:28 PDT

The eyes chico 😋 #nofilter

Објава коју дели Gea Braha (@gea.braha) дана 1. Феб 2019. у 11:04 PST

The best #pierrelannier ⌚️ @preciosa.albania 😍

Објава коју дели Gea Braha (@gea.braha) дана 8. Апр 2018. у 12:49 PDT

#throwback #summerfest 😍

Објава коју дели Gea Braha (@gea.braha) дана 12. Мар 2016. у 6:35 PST
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.