PROCURILO: Evo kolike će BUDŽETE imati večiti u sledećoj sezoni - MILIONI na sve strane!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2020, 19:16

PROCURILO: Evo kolike će BUDŽETE imati "večiti" u sledećoj sezoni - MILIONI na sve strane!

Sprema se bura...

Ovogodišnja košarkaška sezona je završina dok nova još uvek nije blizu početka, ali već se uveliko zahuhtava atmosfera, posebno zbog dešavanja od ovog vikenda, kada je objavljeno da će Kori Volden napustiti Partizan i pojačati Crvenu zvezdu, spekuliše se i o tome kolike budžete će dva beogradska "večita" rivala imati pred narednu sezonu.

Kako saznaju pojedini beogradski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mediji, budžet crno-belih za narednu sezonu trebalo bi da bude 3.000.000 evra.

Juventus ima četiri boda prednosti nad Lacijem i u seriji je od pet pobeda. Šesta u nizu vredna je kvote 1,45. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionice za meč Đenova – Juventus.

To smanjenje, u odnosu na ono koliki je budžet zapravo trebalo da bude, "stupilo je na snagu" zbog pandemije korona virusa, a posebno zbog toga što naredne sezone crno-beli neće igrati Evroligu, za šta je takođe Covid-19 glavni krivac.

Došlo se i do informacija koliki je Zvezdin budžet, a u toj nameri došli smo do dva podatka. Prema jednim izvorima, on bi trebalo da iznosi preko 14.000.000 evra, odnosno oko 4,5 do 5 puta veći nego Partizanov.

Međutim, neka druga saznanja do kojih su pojedini mediji došli, govore da bi crveno-beli trebalo da izdvoje oko 9.000.000 evra, odnosno, tri puta više od Partizana.

Iako ovo i dalje nisu zvanične informacije, veruje se da odstupanje od njih do početka sezone ne bi trebalo da bude veliko.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.