PRESEKLI: Partizan RASKIDA ugovor sa iskusnim fudbalerom

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 20:16

PRESEKLI: Partizan RASKIDA ugovor sa iskusnim fudbalerom

Crno-beli četiri sezone bez titule šampiona u Srbiji.

Partizan je i četvrtu sezonu ostao bez titule u Srbije i već sada kreću u rekonstrukciju tima. Kako saznaje Republika prvi koji sigurno neće ostati u ekipi Aleksandra Stanojevića je Rajko Brežančić.

Lil i dalje drži prvo mesto u Francuskoj, ima bod više od PSŽ-a i očekuje nas velika borba za titulu u poslednja tri kola. Lil večeras (21.00) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gostuje Lansu, a kvota na dvojku je 2,05. Pogledajte sve kvote klaidionice MOZZART za Lans - Lil.

Iskusnom defanzivcu ugovor sa "parnim valjkom" ističe leta 2022. godine, ali on nije u planovima trenera Aleksandra Stanojevića koji je po levom boku u defanzivi uglavnom koristio Ivana Obradovića i Slobodana Uroševića.

Brežančić (31) je u tekućoj sezoni upisao tek četiri superligaška nastupa u crno-belom dresu, a među crno-bele se vratio leta 2019. godine.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda, supruga fudbalera Maura Ikardija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.