PREŠAO IGRICU: Grobari na NESVAKIDAŠNJI način skinuli kapu Ivici Ilievu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2017, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREŠAO IGRICU: Grobari na NESVAKIDAŠNJI način skinuli kapu Ivici Ilievu! (FOTO)

Partizan bogato pazario u prelaznom roku.

Veliki posao uradili su čelnici Partizana u prelaznom roku. Samo u razmaku od nekoliko dana, crno-beli dres zadužili su igrači, koji su se prethodnih sezona afirmisali na inostranoj sceni.

Povratnici Vladimir Stojković (Notingem) i Zoran Tošić (CSKA, Moskva), uz poslednje pojačanje iz turskog Mersina Milana Mitrovića, daju nadu Grobarima da će srpski šampion, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u konkurenciji Jang bojsa, Dinama iz Kijeva i albanskog Skenderbega, dočekati proleće u Ligi Evrope.

PROCURILO IZ ENGLESKE: Bivši napadač LONDONSKOG PREMIJERLIGAŠA sledeća BOMBA Partizana! (FOTO)

NEMA STAJANJA U PARTIZANU: Iliev najavljuje NOVA pojačanja

UPORNOST SE ISPLATI: Mitrović potpisao za Partizan i odmah rekao da mu je zbog OVOGA žao (FOTO)

Stoga su navijači Partizana rešili da na zanimljiv način iskažu zahvalnost Ivici Ilievu. Direktor crno-belih zadužen za sportska pitanja, zauzima, po Grobarima, naslovnu stranu na popularnoj igrici "Fudbal menadžer 2018", budući da je obavio sjajan posao u letnjoj pijaci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.