PREPUŠTAJU PARTIZANU ULOGU FAVORITA: Ipak, podsećaju da su pobedili crno-bele u prvom meču

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 14:07

PREPUŠTAJU PARTIZANU ULOGU FAVORITA: Ipak, podsećaju da su pobedili crno-bele u prvom meču

Dulel počinje u 20.30.

Pomoćni trener KK Andora Pako Vaskes kaže da taj tim u Beograd na megdan sa Partizanom (sreda 20.30), u okviru Evrokupa, dolazi u dobrom raspoloženju.

Andora je jesenas savladala Partizan 61:60, ali i pored toga, Vaskes ističe da su crno-beli kvalitetniji.

- Partizan je bolji tim od nas i tu ništa ne može da se kaže, ali idemo u Beograd punih pluća, s namerom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se takmičimo. Pobede koje smo ostvarili poslednjih nedelja pomažu nam da sa velikim samopouzdanjem nastavimo da radimo ovaj posao. Biće to gostovanje sa izuzetnom atmosferom i veoma lepim iskustvom za život. Prolazimo kroz komplikovanu situaciju i želimo iz nje da izađemo na pravi način - rekao je Vaskes.

Košarkaš Andore Vitor Arteaga je podsetio da su oni bili prvi koji su pobedili Partizan ove sezone.

- Oni su veoma jaki u Pioniru, a siguran sam i da se sećaju utakmice koju smo odigrali ovde kod nas. Bili smo prvi koji smo ih savladali ove sezone i sada smo ponovo pronašli željeni nivo i pravi ritam. Nadamo se da ćemo ga zadržati. Trčimo izuzetno dobro i postižemo dosta lakih poena, to nam donosi samopouzdanje - kazao je Arteaga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.