PREOKRET - Mnogi ga videli u Partizanu, on želi u Zvezdu?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2020, 18:10

PREOKRET - Mnogi ga videli u Partizanu, on želi u Zvezdu?! (foto)

Postaje sve zanimljivije.

Od kada je prekinuta sezona i zvanično okončana, počele su intenzivne medijske spekulacije o potencijalnim pojačanjima Crvene zvezde i Partizana.

Ime Kodija Miler-Mekintajera, plejmejkera Cedevita Olimpije se u tim spekulacijama u startu vezivalo za Partizan, s obzirom da se Amerikanac pominjao kao potencijalna zamena za Gordića ili Voldena, u slučaju da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << neko od njih ovog leta napusti Partizan.

Te priče su postaje još glasnije posle informacije da Voldena navodno želi italijanski Virtus iz Bolonje, ali onda je usledio obrt!

Režirao ga je sam Miler-Mekintajer, koji je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju na koju je dodat - Zvezdin grb.

To je, naravno, pokrenulo nove spekulacije o njegovom transferu u Crvenu zvezdu, a na tu temu piše i košarkaški novinar Kris Harper na Tviteru.





''Kodi Miler-Mekintajer je danima na listi želja i Crvene zvezde i Partizana. Igrač bi radije u Evroligu'', otkriva Harper.

Nema sumnje, ovaj momak biće i dalje u centru pažnje tokom letnjeg prelaznog roka u regionu. Bar dok ne donese konačnu odluku gde će igrati u narednoj sezoni...

-

-

Codi Miller McIntyre is in target list of Red Star and Partizan for days now.The player would prefer the prospect of Euroleague more. #Euroleague #7dayseurocup @kkcrvenazvezda @KKCedOL @PartizanBC #abaliga #abaleague

— chris harper (@chrisalucard) June 12, 2020
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.