PREKOBROJAN: Bivši fudbaler Partizana ostaje BEZ kluba!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 12:05

PREKOBROJAN: Bivši fudbaler Partizana ostaje BEZ kluba!

Može da ide.

Fudbaler madridskog Atletika Ivan Šaponjić dobio je dozvolu čelnika da napusti klub u zimskom prelaznom roku.

Počinje ABA liga - Zvezda brani tron, silno se pojačala preko leta, a na premijeri večeras (20.30) u Pioniru ne bi smela da ima većih problema sa Splitom. To govore i margine - pobeda domaćina s više od 19,5 poena razlike nosi kvotu 1,85Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Split.

Nekadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zlatni orlić nije se naigrao kod Dijega Simeonea, slat je na pozajmice, pa je odlazak najbolje rešenje za napadača, kome su neophodni veći minuti na terenu.

Šaponjić je u La ligi igrao samo pet puta i to upisao mizernih 111 minuta, što je jedan meč i polovina prvog poluvremena.

Kada je bivši napadač Partizana dolazio iz Benfike na "Vanda Metropolitan", postignut je dogovor da portugalskom klubu osim 500.000 evra pripadne i 50 odsto od naredne prodaje, međutim, to se neće desiti jer će saradnja biti raskinuta.

Podsetimo, Ivan ima 24 godine, prve fudbalske korake načinio je u Zlataru i užičkoj Slobodi, odakle je stigao u mlađe kategorije crno-belih. Letos su za njega bili zainteresovani atinski AEK i pojedini klubovi iz Čempionšipa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.