PRED UTAKMICU SEZONE: Predsednik Partizana ima poruku za Grobare!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2019, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED UTAKMICU SEZONE: Predsednik Partizana ima poruku za Grobare!

Crno-beli poraženi u Železniku.

Košarkaši Partizana propustili su priliku da već u Železniku obezbede plasman u finale plej-ofa Superlige Srbije. Crno-beli su izgubili od FMP-a, pa će majstorica koja je na programu u petak, odlučivati o protivniku Crvene zvezde u borbi za šampionski pehar.

Pred utakmicu sezone za Parni valjak, navijačima kluba iz Humske obratio se i predsednik srpskog vicešampiona Ostoja Mijailović.

I kada je dobro i kada ne ide, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovi momci natapaju dres znojem i svim srcem se bore za #KKPartizan! Navijači, napunite sutra Pionir i budite im vetar u leđa na putu do finala! 🏴🏳 pic.twitter.com/QEec3rd3zv

— Ostoja Mijailovic (@Ostoja1945) June 6, 2019

- I kada je dobro i kada ne ide, ovi momci natapaju dres znojem i svim srcem se bore za KK Partizan. Navijači, napunite sutra Pionir i budite im vetar u leđa na putu do finala - napisao je Ostoja Mijailović na zvaničnom Tviter profilu.

Majstorica Partizan - FMP igra se u dvorani "Aleksandar Nikolić", sa početkom od 19 časova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.