PRED SAM DUEL S VOJVODINOM Iz Slovačke stigla lepa vest za Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 19:16

PRED SAM DUEL S VOJVODINOM Iz Slovačke stigla lepa vest za Partizan

Rezultat kakav je mogao lako da se desi i u četvrtak.

Fudbaleri Partizana uspešno su otvorili tekuću sezonu, prvo savladali Proleter 4:0 u domaćem prvenstvu, a potom i DAC Dunajsku Stredu u okviru kvalifikacija za Ligu konferencija.

Crno-beli inače u nedelju uveče igraju meč drugog kola Superlige Srbije protiv Vojvodine, a baš pred tu utakmicu stigla je vest iz Slovačke o porazu Dunajske Strede. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Evropski rival Partizana je ubedljivo poražen na startu slovačke lige rezultatom 4:1, a na poluvremenu su gubili čak 3:0 od ekipe Zemplin Mihalovce. Ukoliko se prisetimo prilika za pulene Aleksandra Stanojevića, veoma je slična sudbina mogla da zadesi Stredu i u Beogradu.

Vredelo bi napomenuti da je trener Dunajske Strede napravio četiri izmene u duelu sa Zemplinom u odnosu na sastav koji je izveo protiv Partizana tri dana ranije.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.