Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 21:04

POSLE SMENE ŠĆEPANOVIĆA: Oglasio se Novica Veličković, njegove reči moraju da čuju SVI PARTIZANOVCI

"Moramo da idemo na pobedu, moramo da znamo šta predstavlja Partizan", smatra kapiten crno-belih.

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković rekao je da njegovu ekipu ne očekuje lak meč u Laktašima, ali je istakao da crno-beli moraju da idu na pobedu.

Košarkaši Partizana igraju u nedelju u Laktašima protiv Igokee, utakmicu petog kola ABA lige.

Posle četiri kola u regionalnom takmičenju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan ima po dve pobede i poraza, a Igokea tri pobede i poraz.

- To je gostovanje koje nije nimalo lagano. Ne znam kada smo odigrali sa njima laganu utakmicu tamo. Imaju izuzetno dobar tim. Među prvima su krenuli da sastavljaju ekipu za ovu sezonu. Znamo dosta igrača i njihove kvalitete. To je ekipa koja igra čvrsto, neće biti lako - rekao je Veličković za Partizan TV.

- Moramo da idemo na pobedu, moramo da znamo šta predstavlja Partizan. Idemo da odigramo dobar meč i da probamo da pobedimo - rekao je Veličković.

Partizan će na meču u Laktašima sa klupe predvoditi Milivoje Lazić, sadašnji trener juniora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.