POSLE PLASMANA U PLEJ-OF: Partizan na UEFA rang listi stigao Valensiju, a evo i gde je Zvezda

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2018, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE PLASMANA U PLEJ-OF: Partizan na UEFA rang listi stigao Valensiju, a evo i gde je Zvezda

Uspesi srpskih klubova u Evropi.

Nova uspešna runda za srpske klubove u Evropi. Od tri predstavnika u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu Evrope, samo je subotički Spartak ispao, od danskog Brondbija.

Partizan zatražio ODLAGANJE meča protiv RADA

ŽENA POKVARILA TRANSFER HEMEDA: Zvezda traži drugo rešenje (FOTO)

Što se tiče Večitih rivala, Crvena zvezda je izborila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evropsku jesen i minimum grupnu fazu Lige Evrope, a u dvomeču sa austrijskim Salcburgom imaće šansu da se plasira među 32 najbolja kluba Starog kontinenta. Partizan je izbacio danski Nordsjeland (više pročitajte OVDE) i sada čeka Bešiktaš u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope.

Na rang listi UEFA, Partizan je skočio na 76. poziciju i sada je poravnat sa Valensijom. Klub iz Humske ima 18.000 bodova. Crveno-beli su ostali u Top 100. Trenutno su na 98. mestu sa 12.750 bodova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.