POSLE ODLASKA IZ ZVEZDE: Partizan doneo ODLUKU da li će angažovati Jankovića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2018, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE ODLASKA IZ ZVEZDE: Partizan doneo ODLUKU da li će angažovati Jankovića (FOTO)

Dugo se o tome govorilo.

Posle odlaska iz Crvene zvezde dugo se pominjala mogućnost da Stefan Janković pojača redove ljutog rivala Partizana. Više puta krilni centar dovođen je u vezu sa crno-belima, ali je sportski direktor Parnog valjka Nikola Lončar otkrio dokle se stiglo po pitanju ovog transfera.

NAVIJAČI GA NESTRPLJIVO ČEKAJU: Lončar OTKRIO kada će se Partizanov stranac vratiti na teren! (FOTO)

OVA VEST SE ČEKALA! FIBA objavila - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizanu skinuta ZABRANA dovođenja igrača

HUMANOST NA DELU: Navijač Zvezde zbog malog Dušana PRODAJE komplet ulaznica za Ligu šampiona! (FOTO)

- Više ne tražimo krilnog centra. Novica Veličković se super oporavlja i priključiće se treninzima. Imamo i dve visoke trojke, Sija i Zagorca, dok je Pecarski pokazao kvalitet - rekao je Lončar.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MALER! Srpski košarkaš zbog povrede iznet sa parketa

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2018, 07:17

Uskoro će se znati stanje povrede...Košarkaši Mursije poraženi su u prijateljskoj utakmici od Huventuda rezultatom 104:77. Međutim, ubedljiv poraz ostao je u senci povrede Dejana Todorovića, koji je tokom druge četvrtine iznet sa parketa...ĐORĐEVIĆ: Ne smemo praviti greške protiv Estonije,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.