PODRŠKA IZ HUMSKE: Partizan poželeo Ninkoviću brz oporavak

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2020, 11:42

PODRŠKA IZ HUMSKE: Partizan poželeo Ninkoviću brz oporavak

Nekadašnji fudbaler crno-belih doživeo saobraćajnu nesreću.

Nekadašnji igrač Partizana Nikola Ninković doživeo je juče saobraćajnu nesreću, a na svu sreću prošao je sa minimalnim povredama uzevši u obzir koliko oštećen njegov automobil.

Uzdigao se Mančester Junajted posle blamaže protiv Totenhema - savladao je kao gost Njukasl i PSŽ i danas (18.30) želi da nastavi seriju protiv Čelsija na Old Trafordu. Čelsi igra dosta promenljivo. Kvota na  pobedu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mančestera je 2,50, na Čelsi 2,75, dok je na iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Čelsi.

Fudbaler Askolije je nesreću doživeo u Hrvatskoj prilikom povratka iz Srbije u Italiju, a udario je u kamion koji je bio nepropisno parkiran.

Ninković se polako oporavlja i već je pušten i na kućno lečenje iz bolnice. Savetovano mu je da miruje i provešće narednih nekoliko dana u Beogradu kako je najavio njegov otac Branimir, a poruku podrške poslao mu je i Partizan čiji je dres Ninković nosio pet sezona.

▪️FK Partizan želi brz oporavak Nikoli Ninkoviću! 💪💪💪 ⚫⚪⚫⚪

— FK Partizan (@FKPartizanBG) October 24, 2020

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.