O OVOME SE PRIČA: Evo šta su navijači Zvezde poručili igračima pred derbi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2018, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O OVOME SE PRIČA: Evo šta su navijači Zvezde poručili igračima pred derbi (VIDEO)

Šta će reći u Partizanu?

Fudbaleri Crvene zvezde hrabro su se suprotstavili Napoliju u prvom kolu Lige šampiona i izborili remi bez golova koji je razgalio navijače.

Posle meča Delije su dočekale fudbalere kao da su osvojili tri boda, a onda su podsetile da je u nedelju na programu večiti derbi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Najvatreniji navijači poslali su jasnu poruku Vujadinu Saviću i drugovima: „Pet komada, pet komada, to je naša nada“, aludirajući na to da su crveno-beli na papiru apsolutni favoriti.

OVDE pogledajte sve vesti o duelu Crvene zvezde i Napolija.

Jedan od onih koji je upitan da prokomentariše navijačke želje bio je štoper Miloš Degenek.

- Derbi će biti težak, imamo malo vremena da se odmorimo, ali ćemo dati sve od sebe. Treba biti realan, ne možeš da očekuješ da ćemo dati šest golova kao protiv Radnika – jasan je bio reprezentativac Australije.

Pogledajte rezultate

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.