VEČITI DERBI U FINALU KUPA SRBIJE: Partizan se OSVETIO Vojvodini! Sveta Marković odveo crno-bele na megdan Zvezdi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 18:29

VEČITI DERBI U FINALU KUPA SRBIJE: Partizan se OSVETIO Vojvodini! Sveta Marković odveo crno-bele na megdan Zvezdi!

Gol odluke postignut na početku utakmice.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde igraće u finalu Kupa Srbije. Posle velike borbe na "Karađorđu", crno-beli su uspeli da se revanširaju Vojvodini za poraz iz prošlogodišnjeg finala najmasovnijeg takmičenja i golom Svetozara Markovića dođu u priliku da osvoje 17. nacionalni kup: Vojvodina - Partizan 0:1 (0:1).

Prvo poluvreme proteklo je u znaku Stanojevićevog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tima. Imali su gosti još pre vodećeg gola da dođu do prednosti, preko Natha i Holendera, ali je njihove promašaje „ispravio“ defanzivac Partizanovog tima.

U nastavku je trener Novosađana Lalatović uvođenjem Vukadinovića pokušao da „probudi“ igru svog tima, pa je domaćin prvu priliku stvorio upravo preko krilnog napadača, međutim, Vladimir Stojković osujetio je njegovu nameru.

Kapiten crno-belih izašao je kao pobednik i posle još bolje šanse Vojvodine preko Čovića, kada je golman gostiju fenomenalnom reakcijom ostao nesavladan. Do kraja se rezultat nije promenio i Partizan je uspeo da eliminiše Novosađane, ujedno, i da se revanšira za prethodni neuspeh u finalu Kupa Srbije.

Kako je meč tekao pročitajte u nastavku teksta.

Fudbaleri Vojvodine i Partizana odlučiće u drugom polufinalu Kupa Srbije ko će se plasirati u finale masovnog takmičenja i izaći na megdan Crvenoj zvezdi.

Prošlogodišnji finalisti sa velikim samopouzdanjem ulaze u današnji okršaj, što svedoče reči trenera oba tima. I Aleksandar Stanojević (pročitajte OVDE) i Nenad Lalatović (njegovu izjavu pročitajte OVDE) najavljuju pobedu u ovom duelu, kao i plasman u finale.

U kojim će sastavima nastupiti Novosađani i Beograđani možete da vidite na OVOM linku.

Sve detalje o utakmici sa "Karađorđa" možete da pratite na portalu Srbija Danas iz minuta u minut.

Utakmica je počela.

TOK MEČA.

VOJVODINA – PARTIZAN 0:1 (0:1)

STRELAC: Svetozar Marković u 11. minutu.

STADION: Karađorđe

Igra se bez prisustva gledalaca

SUDIJA: Srđan Jovanović (Beograd).

ŽUTI KARTONI: Čović, Mrkaić, Andrić (Vojvodina), Šćekić, Miljković (Partizan).

POMOĆNICI: Dalibor Đurđević, Milovan Ristić.

Vojvodina: Vukliš – Andrić, Bralić, Saničain (85. Topić), Đorđević – Stojković (85. A. Stojković), Drinčić – Bojić (70. Simić), Gemović (46. Vukadinović), Čović – Mrkaić.

Partizan: Stojković – Miljković, S. Marković, Vujačić, Urošević (63. Obradović) – Šćekić, Jojić – Asano, Natho (72. Jović), L. Marković (63. Zdjelar) – Holender.

Očekuje nas velika borba večeras (19.05) u Novom Sadu za plasman u finale Kupa između Vojvodine i Partizana, pošto i jedni i drugi imaju ambiciju da dođu do trofeja koji je prošle sezona uzela upravo Voša. Kvota na keca je 3,90, na iks 3,45, a na dvojku 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vojvodina - Partizan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.