Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2021, 09:14

PET NA PET – Marina Vodeničar: Ne želim da se kajem zbog toga što nešto nisam pokušala da ostvarim

Naša glumica navija za Partizan i srpske reprezentativce!

Dobitnica je više nagrada i priznanja za uloge u pozorištu i na filmu. Završila je akademiju u klasi profesoraVlade Jevtovića, a šira publika imala je priliku da je zavoli u serijama “Vratiće se rode”, “Senke nad Balkanom”, potom “Klan” i “Dinastija”.

Uskoro će glumica Marina Vodeničar biti učesnica u Mozzartovom Humanitarnom tiketu u podne, a za naš portal kazala je da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je trenirala odbojku, da navija za Partizan, da voli da reskira…

Opširnije u odgovorima koji slede.

1.Da li ste svojevremeno, kao devojčica, trenirali neki sport i koji?

“Tokom prvih osam razreda osnovne škole trenirala sam odbojku i bila posvećena trofejnom sportu. U srednjoj školi pohađala sam džez balet, a na akademiji nije bilo vremena za treninge. Naravno, imali smo fizičke aktivnosti na studijama. Sada zbog zdravlja, zahteva profesije idem na fitnes, u teretanu…”.

2.Ko vam je bio sportski uzor, idol, u tinejdžerskim danima?

“Nisam imala uzore jer sam sport doživljavala kao hobi , bavila sam se sportom za svoju dušu. Ni danas se preterano ne uključujem u sportske događaje osim kad igramo neke bitne utakmice. Normalno, kao i svi ispratim borbe naših sportista za medalje”.

3.Koji sportski klub nosite u navijačkom srcu?

“Po vokaciji sam Partizanovac, ali reprezentacija je na vodećem mestu”.

4.Umetnici obično ne vole da pričaju o planovima. Koje Vas uloge očekuju?

“Završili smo snimanje druge i treće sezone serije ‘Klan’. Emitovanje je narednog proleća. Tu su serije ‘Dinastija’, ‘Deca zla’…”.  

5. Neki životni, sportski moto?

“Ukoliko ne reskiraš ne možeš ni da profitiraš ili ne želim da se kajem zbog toga što nešto nisam pokušala da ostvarim”.

Bonus pitanje za našeg gosta: Šta u MOZZART – u odigrati na utakmicu koja dolazi iz Serije “A”, MILAN – TORINO. Rosoneri imaju suficit od 14 bodova u odnosu na Torino. Domaći moraju priznati d aim ne ide u Ligi šampiona, ali da ređaju trijumfe u italijanskoj ligi. Pet pobeda u nizu. Sa Bolonjom su odigrali 2:4 dok je Torino slavio sa 3:2. Nismo zaboravili na poslednju pobedu Milana nad Torinom od 7:0.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Pokušajte sa GG3+”.

Piše: Đurđe MEČANIN

[email protected]

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.