PARTIZAN VODI PROTIV PAZARACA: Milovanović probio BUNKER, Jović DUPLIRAO vođstvo iz penala (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2021, 18:21

PARTIZAN VODI PROTIV PAZARACA: Milovanović probio BUNKER, Jović DUPLIRAO vođstvo iz penala (VIDEO)

Već na startu drugog poluvremena.

Samo pet minuta igre u drugom poluvremenu bilo je dovoljno fudbalerima Partizana da probiju "bunker" Novog Pazara.

Crno-bele je u vođstvo doveo Marko Milovanović, mladom napadaču Partizana bio je to prvi pogodak u Superligi Srbije, u zvaničnim utakmicama.

Igrao se 50. minut kada je sa desne strane centrirao Menig, a Milovanović u skoku poslao loptu u dalji ugao golmana Vujanca.

Bravo, mali🖤🤍🔥 #FKPartizan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/B9VRYgbKHH

— Grobarka (@ima1tim) December 5, 2021

Samo devet minuta kasnije, FK Partizan je duplirao prednost. Rikardo je fauliran u šesnaestercu, posle gledanja VAR-a sudija Stojanović je pokazao na "belu tačku", odgovornost je preuzeo Nemanja Jović. Golman Vujanac je pročitao njegovu nameru, ali je udarac bio silovit i precizan, te je završio iza njegovih leđa za 2:0.

Partizan će novim trijumfom zadržati tri boda prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.