PARTIZAN SUPERLIGU ZAVRŠAVA U LUČANIMA: Stanojević otkrio da li će Suma i Obradović biti spremni za Zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 17:01

PARTIZAN SUPERLIGU ZAVRŠAVA U LUČANIMA: Stanojević otkrio da li će Suma i Obradović biti spremni za Zvezdu

Utakmica protiv Mladosti počinje u 18.15.

Fudbaleri Partizana sutra od 18.15 u poslednjem kolu Superlige Srbije gostuju u Lučanima protiv Mladosti. Biće to ujedno i poslednja provera crno-belih za finale Kupa Srbije koje će igrati protiv Crvene zvezde na stadionu ''Rajko Mitić'' 25. maja. Zbog toga, Partizan želi da pobedom napravi dobru uvertiru pred kup.

 - Mladost je opstala u ligi još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ranije, igraju rasterećeno, vidim da su neke mlade igrače koristili u poslednje vreme. Mladost je podigla formu, igra bolje. Mislim da su u napadu dosta brzi, uz Bojovića koji je jedan od najboljih strelaca prvenstva. Podigli su se sigurno, ne bih sada o nekim detaljima. Ne znam u kom će sastavu izaći, ali sigurno da su podigli formu, nikad nije bilo lako u Lučanima, kao što svi znamo. Stanje je dobro, svi su se oporavili, osim ovih igrača koji su bili u povredama. Spremni odlazimo na put i imamo vremena da se potpuno spremimo - rekao je Stanojević.

Protiv Voždovca je Lazar Marković bio najistureniji u crno-belom dresu, mada je tokom sezone uglavnom bio na drugoj poziciji, ali su okolnosti tako uslovile.

Barnsli je ove sezone bio najmlađi i tim s najmanjim budžetom u Čempionšipu, ali je izborio plasman u plej-of, gde će ga mnogi podržavati, a večeras (21.15) čeka Svonsi u prvom od dva meča. Kvota na keca je 2,20, iks je 3,05, a dvojka 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barnsli - Svonsi

 - Lazar je u mom prvom mandatu igrao iza špica i postigao je dosta golova. Otišao je kao najtalentovaniji mladi igrač, igrao je sjano tada. To je za mene neka njegova pozicija. Ali bilo koja pozicija u napadu je dobra za njega. Mi imamo situaciju da nam je otišao Asano, imamo Sumu koji je u povredama i Bajbeka kojeg ne koristimo dovoljno, jer dolazi iz povrede. Moramo da rotiramo i stavljamo igrače koji možda nisu prirodnim pozicijama. Marković je prošlu utakmicu igrao kao centralni špic, iako je jasno da to nije njegova pozicija. Holender igra već duže vreme centralnog špica, iako je njegova pozicija drugi špic ili bočni. Moramo da se prilagođavamo, ali dosta golova smo postigli, ide dobro. Videćemo, gde ćemo ga koristiti, probaćemo još neke varijante i odličiti za finale ko će igrati na kojoj poziciji od svih njih. Ne samo Marković - istakao je Stanojević koji se ne opterećuje tima da li će crno-beli imati do kraja sezone seriju od 10 pobeda jer su trenutno na koti osam. - Da prvo prođemo ovu još jednu, devetu. Rekao sam da je uvek teško igrati u Lučanima.

Partizan je protiv Voždovca bio bez pomoći Ivana Obradovića i Sejdube Sume, a navijače interesuje da li će dvojac biti spreman za finale kupa protiv večitog rivala.

 - Uh, baš je teško pitanje. Uvek ste optimista, uvek gledate pozitivno, ali za sada je to teško, videćemo. Svaki dan je važan, rade terapije i videćemo koliko će biti spremni - zaključio je Stanojević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARTIZAN BEZ DVA BITNA IGRAČA U FINALU KUPA: Stanojević je optimista, ali šanse da zaigraju nisu velike!

Izvor: HotSport.rs, 17.Maj.2021

Po svemu sudeći, biće iznenađenje ako budu spremni. Fudbaleri Partizana će u okviru poslednjeg kola Superlige odmeriti snage sa ekipom Mladosti iz Lučana. Meč se igra u utorak od 18.05, a strateg crno-belih Aleksandar Stanojević je istakao da još ne zna koji će sastav izvesti. – Mladost je...

Nastavak na HotSport.rs...

POSLEDNJA PRIPREMA PRED FINALE KUPA: Partizan gostuje u Lučanima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 09:18

Poslednje kolo Superlige Srbije...Superliga Srbije došla je do svog kraja. Šampion je već uveliko poznat, međutim ono što će beogradski Partizan iskoristiti u predstojećem duelu je svakako priprema za Finale kupa Srbije. Crno-beli će u utorak gostovati ekipi Mladosti iz Lučana...- Mladost je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

SVI GRME O IGRAČU BUCKU KOJI "MORA DA IGRA JER JE SIN VLASNIKA" Isplivala prava istina - ŠOKIRAĆE vas

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021

Vic za vicom....Neke priče se na društvenim mrežama toliko brzo prošire da niko ni ne stigne da proveri šta je prava istina i da li se radi samo o dobroj šali ili o zbilji...Partizan danas (18.05) u poslednjem kolu Superlige gostuje Mladosti u Lučanima, u meču koji nema takmičarski značaj,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.