PARTIZAN SPREMA IZNENAĐENJE NAVIJAČIMA: Stiže veliko pojačanje u klub (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020, 22:18

PARTIZAN SPREMA IZNENAĐENJE NAVIJAČIMA: Stiže veliko pojačanje u klub (FOTO)

Prvi dogovor nije bio uspešan.

Partizan je danas savladao Mladost iz Lunčanana stadionu u Humskoj, a meču je prisustvovao i legenda crno-belih Saša Ilić. On se prošle godine oprostio od aktivnog igranja u klubu u kojem je i ponikao, a utakmicu protiv Maldosti je odgledao iz svečane lože u društvu generalnog direktora Miloša Vazure i potpredsednika kluba Vladimira Vuletića.

Ubrzo je nekadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ilićev saigrač Milivoje Ćirković na svom profilu na društvenim mrežama postavio poruku: "Potpredsednik zadužen za sportska pitanja. Srećno brate", uz fotografiju svečane lože i Ilića između dva funkcionera. Kako saznaje ''Mondo'', dogovor Ilića i Partizana je blizu i uskoro se očekuje da uprava kluba dobije veliko pojačanje.

I prošle godine su u Partizanu pokušali da nagovore Ilića da odmah sedne u funkcionersku fotelju, ali tada dogovor nije postignut. U međuvremenu je Saša Ilić bio asistent u Fudbalskom savezu Srbije, a zatim i selektor kadetske reprezentacije Orlova. Iako se pojavila informacija da bi Ilić treblao da preuzme Dinamo iz Pančeva, ali je to demantovano sa više strana.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.