PARTIZAN SE IZBORIO: Superliga uvodi VAR tehnologiju

Izvor: Večernje novosti, 19.Feb.2019, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN SE IZBORIO: Superliga uvodi VAR tehnologiju

Predstavnici Crvene zvezde nisu se pojavili na glasanju Srpski fudbal konačno će dobiti video tehnologiju koja će asistirati arbitrima na terenu u deljenju pravde. Ova odluka doneta je na Skupštini Zajednice Superlige i Prve lige Srbije u Staroj Pazovi, na kojoj je izglasano da se uđe u proces uvođenja VAR.Inicijativa Partizana se ovoga puta isplatila, jer su klubovi koji su imali pravo da glasaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << jednoglasno podržali ovaj predlog. Ipak, sve se desilo u odsustvu predstavnika Crvene zvezde, koji se nisu pojavili na zasedanju. Glasali su samo superligaši, iako su se na zasedanju pojavili predstavnici 28 od 32 kluba. Nije poznato zašto se niko iz redova srpskog šampiona nije pojavio na Skupštini.PROČITAJTE JOŠ: PARTIZAN ZAHTEVA VAR: Vuletić se zvanično obratio Zajednici Superlige Fudbalski savez Srbije predstavljao je generalni sekretar Jovan Šurbatović, koji je posle razmene argumenata sa predstavnikom crno-belih, prof. dr Vladimirom Vuletićem, stavio predlog iz Humske 1 na glasanje, a kao rezultat jednoglasne podrške formiraće se Radna grupa Zajednice i Fudbalskog saveza Srbije za uvođenje VAR na terene od Subotice do Niša.Novoformirano telo će se sastojati od četiri predstavnika superligaša (od kojih će jedan biti iz Partizana) i četiri iz FSS. Prvi sastanak Radne grupe zakazan je već za 15 dana, kada bi trebalo da se diskutuje o pravilniku za uvođenje video tehnologije.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Fudbal

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

VAR uskoro u srpskom fudbalu, klubovi "Za"

Izvor: RTS, 19.Feb.2019

Skupština Zajednice Superlige i Prve lige Srbije usvojila je predlog Partizana da se formira Radna grupa Zajednice i Fudbalskog saveza Srbije za proces uvođenja video tehnologije (VAR) u srpski fudbal. . Predstavnici 28 od...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.