PARTIZAN PRUŽIO PODRŠKU MLADOM FUDBALERU: Đurović se PROBUDIO iz kome nakon 96 SATI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 15:57

PARTIZAN PRUŽIO PODRŠKU MLADOM FUDBALERU: Đurović se PROBUDIO iz kome nakon 96 SATI (FOTO)

Mladić je dobio najvažniju bitku.

Konačno ima i lepih vesti u srpskom fudbalu. Naime, mladi fudbaler kraljevačkog Kikera, Miloš Đurović, koji je zadobio tešku povredu vrata pri sudaru sa protivničkim golmanom, probudio se iz kome nakon 96 sati.

Među prvima se, u znak podrške, oglasio beogradski Partizan koji je sledeće objavio na svom zvaničnom tviret profilu:

- FK >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan želi brz oporavak fudbaleru kraljevačkog Kikera Milošu Đuroviću, koji se posle 96 sati probudio iz kome, nakon što je na utakmici kadeta zadobio tešku povredu vrata pri sudaru sa golmanom protivničke ekipe! Miloše, svi su uz tebe - stoji na tviteru crno - belih.

FK Partizan ⚫⚪ želi brz oporavak fudbaleru kraljevačkog Kikera Milošu Đuroviću, koji se posle 96 sati probudio iz kome , a nakon što je na utakmici kadeta zadobio tešku povredu vrata pri sudaru sa golmanom protivničke ekipe!

Miloše, svi su uz tebe!https://t.co/hQjGyFrOnR pic.twitter.com/lQwhw2AQkP

— FK Partizan (@FKPartizanBG) April 16, 2021

Podsetimo, Miloš se sudario sa golmanom Crvene zvezde, na utakmici kadeta. Zbog potresa mozga hitno je hospitalizovan. Pao je na vrat i ostao bez svesti, a lekarska ekipa je brzo reagovala i transportovala u bolnicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.