PARTIZAN PONOVO NIJE USPEO: Pojačanje ipak ne stiže u Humsku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022, 12:13

PARTIZAN PONOVO NIJE USPEO: Pojačanje ipak ne stiže u Humsku (FOTO)

Konkurencija je bila prejaka.

Želeo je Partizan da ispravi grešku od pre tri i po sezone i dovede u svoje redove Tokmaka Nguena pošto je Norvežaninu afričkog porekla isteko ugovor sa Ferencvarošom, ali će crno-beli i drugi put ostati praznih ruku. Prvi put se obeštećenje Stromsgodsetu isprečilo kao prepreka Partizanu, a ovoga puta je Ferencvaroš odlučio da ponudi novi, izdašniji, ugovor Nguenu.

Prema pisanju norveških medija, Nguen je potpisao novi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trogodišnji ugovor sa Ferencvarošom iako još uvek nema zvanične potvrde te informacije.

Ferencváros strekker seg langt og klarer faktisk å beholde Tokmac Nguen i tre år til.https://t.co/CRqF0k7DsE

— Mats Arntzen (@MatsArntz) May 24, 2022

Nguen je imao ponude Partizana, turskog Bešiktaša, japanske Nagoje i klubova iz Saudijske Arabije, ali je odlučio da mu je ostanak u Mađarskoj najbolja opcija i za to je i finansijski nagrađen, a iako nema informacija o novcu koji je dobio, očigledno je to više nego što je mogao da mu ponudi Partizan.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.