PARTIZAN NEKOMPLETAN U ŠPANIJI: Šćepanović nije POVEO ove košarkaše!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:10

PARTIZAN NEKOMPLETAN U ŠPANIJI: Šćepanović nije POVEO ove košarkaše!

Meč počinje u 20.45.

Košarkaši Partizana startuju večeras u Evrokupu. Crno-beli na premijeri nove sezone gostuju u Badaloni ekipi Huventuda, a trener Vlado Šćepanović neće moći da računa na najjači kadar.

Šef struke Parnog valjka na put nije poveo Novicu Veličkovića i Brajana Angolu, a izostanak kapitena će svakako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više potresti navijače Partizana, pošto je dobro poznato koliki uticaj na igru crno-belih ima iskusni krilni centar.

Sa druge strane, malo iznenađenje je što se na spisku putnika našao Rade Zagorac, obzirom da je prethodnih dana imao problema sa povredom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.