PARTIZAN NE TREBA DA STRAHUJE ZA BUDUĆNOST: Podatak koji GROBARIMA uliva VERU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2018, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN NE TREBA DA STRAHUJE ZA BUDUĆNOST: Podatak koji GROBARIMA uliva VERU (FOTO)

Košarkaška dinastija crno-belih.

Sve mlađe selekcije košarkaškog kluba Partizan su u minulom kolu domaćeg prvenstva ponovo imale maksimalan učinak, što dadatno raduje sve Grobare, ali i članove kluba.

Crno-beli nastavljaju sa sjajnim igrama u svim starosnim kategorijama! Izabranici Aleksandra Bućana, momci rođeni 2001. godine i mlađi, nalaze se na vrhu Roda Juniorske lige Srbije sa maksimalnih 9-0. U prošlom kolu, oni su savladali Aktavis u gostima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa 64:85. Dvadeset poena postigao je Đuro Dautović, dok je Đorđe Pažin dodao 17.

Kadeti su u uzbudljivoj utakmici na domaćem parketu, nakon produžetka, savladali Konstantin sa 101:99. Cvetković je postigao 29 poena, dok je Stefanović dodao 26.

U derbi meču Kvalitetne lige Beograda za Pionire, crno-beli su na gostujućem terenu savladali Mega Bemaks sa 65:73. Momci koje predvodi trener Dragiša Andrić, sada se nalaze sami na prvom mestu uz maksimalan učinak.

U ostalim mečevima, Kadeti 2 su savladali Fleš sa 84:48, Pioniri 2 su pobedili godinu dana stariju selekciju FMP-a sa 89:79, dok su Pioniri 3 bili bolji od Ceraka sa 77:61. Mlađi pioniri 1 su savladali IBC sa 66:29 dok je selekcija mlađih pionira 2 bila bolja od Beka sa 16:80 .

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.