PARTIZAN NA IVICI AMBISA: Ugašena STRUJA, policija privela člana UPRAVE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN NA IVICI AMBISA: Ugašena STRUJA, policija privela člana UPRAVE! (FOTO)

Slavni klub preživljava teške trenutke.

Vaterpolo klub Partizan će zbog velikog duga ostati bez električne energije, dok je sekretar kluba priveden na informativni razgovor.

Danas je stiglo i ovo na adresu VK Partizan. Da li ce i EPS koji je decenijama pomagao vaterpolo da nam okrene ledja? pic.twitter.com/WMnYDFAJnx

— Vaterpolo klub Partizan (@officePartizan) December 7, 2018 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Partizan je na Tviter nalogu objavio da je u petak  dobio obaveštenje, tačnije nalog od Elektrodistribucije za obustavu isporuke električne energije.

- Stiglo i ovo na adresu VK Partizan. Da li ce i EPS koji je decenijama pomagao vaterpolo da nam okrene leđa- piše na Tviteru Partizana.

VAZNO: U TOKU JUTRA MIRKO BRADAJIC, SEKRETAR VK PARTIZAN JE PRIVEDEN NA INFORMATIVNI RAZGOVOR ZBOG RADOVA NA SANACIJI KISNE KANALIZACIJE U SC BANJICA KOJI SU UREDNO PRIJAVLJENI OPSTINSKIM ORGANIMA!

— Vaterpolo klub Partizan (@officePartizan) December 7, 2018

Takođe, Aleksandar Savić, predsednik Opštine Voždovac, koja se spori sa VK Partizan oko prava korišćenja SC "Banjica", saopštio je da je dug kluba samo za struju 117 miliona dinara (podatak je iz marta ove godine).

Pored toga, sekretar tima Mirko Bradajić priveden je na informativni razgovor zbog radova na sanaciji kišne kanalizacije u SC Banjica koji su uredno prijavljeni opštinskim organima, objavili su crno-beli na Tviter nalogu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.