PARTIZAN JE NAJVEĆI KLUB U MOJOJ KARIJERI: Osvajanje Kupa je apsolutni prioriter!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2020, 14:58

PARTIZAN JE NAJVEĆI KLUB U MOJOJ KARIJERI: Osvajanje Kupa je apsolutni prioriter!

Hvalospevi na račun Sava Miloševića.

Iskusni odbrambeni fudbaler Uroš Vitas, vratio se ove zime u Partizan u kojem je nastupao kao omladinac, a sa crno-belima ove sezone želi da osvoji trofej u Kupu Srbije. Stameni štoper je za HotSport govorio o povratku u Humsku.

- Prošlo je 14 godina, ali, kada se osvrnem, nakon kratkog vremena koje sam sada proveo kao prvotimac, mislim da sam napravio najbolji potez u dosadašnjoj karijeri. Jesam igrao za neke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << velike klubove u Belgiji, Gent i Mehelen, ali je Partizan najveći klub u mojoj karijeri. Ono na čemu je Partizan radio u proteklih par godina, privolelo me je da se vratim. Uticaj je imao i sam Savo Milošević sa kojim sam radio u omladinskim selekcijama Srbije - počeo je Vitas razgovor za HotSport.

 Ambicije Partizana u Kupu Srbije su visoke. Želja je osvajanje trofeja, prvi stepenik je nimalo lako gostovanje u Surdulici?

- Tu nema tajni, naš cilj je osvajanje trofeja u Kupu Srbije, nema nikakvog postora kalkulacijama, moramo da gledamo sebe, moramo da budemo pravi. Daćemo sve od sebe da osvojimo jedan trofej ove sezone - dodao je Uroš VItas.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.