PARTIZAN IMA OBAVEZU: Teško je, ali to ne znači da nemamo najveće ambicije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2020, 08:27

PARTIZAN IMA OBAVEZU: Teško je, ali to ne znači da nemamo najveće ambicije!

VIsok plasman je obaveza.

Sezona pred crno-belima biće teška. Iz više razloga. Mi ćemo se držati sportskih. Svi rivali, sa kojima bi Partizan trebalo da se bori za visok plasman, su se pojačali. ABA liga se proširila, što znači još više utakmica. A ambicije Partizana su uvek iste.

Na tu temi, ali i na niz drugih, za "Sportski žurnal" govorio je novi trener ekipe iz Humske, Vlado Sćepanović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Partizanu je uvek teško, jer se svi uvek dodatno motivišu protiv nas. Sa kim god da igramo, protivnik je ekstra motivisan i daje više od svojih mogućnosti. Sa te strane, ne treba mnogo trošiti vreme, reči i energiju. Ja sam takav po prirodi. Uvek gledam samo svoje dvorište. Tako i u životu funkcionišem. Sami sebi treba da se posvetimo, a kada dođe vreme, nemojte uopšte da sumnjate da ćemo se za svakog dobro pripremiti - rekao je Sćepanović.

- Ali... Sigurno je biti teško, kao što je uvek i bilo. To ne znači da nemamo najveće ambicije. U Evrokupu i ABA ligi - istakao je bivši reprezentativac Jugoslavije.

- Osim toga, Partizan ima obavezu! Sve i da nemamo i da ne možemo, mi smo u obavezi da idemo na najviši plasman - zaključio je Vlado Sćepanović u intervjuu za "Sportski žurnal".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.