PARTIZAN GOSTUJE PROLETERU: Stanojević ipak pričao i o Crvenoj zvezdi

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021, 15:46

PARTIZAN GOSTUJE PROLETERU: Stanojević ipak pričao i o Crvenoj zvezdi

Meč se igra u četvrtak od 16.55.

Fudbaleri Partizna u četrtak od 16.55 gostuju u Novom Sadu Proleteru u okviru 34. kola Superlige Srbije. Iako je pitanje osvajača titule skoro rešeno, crno-beli žele da osvoje nova tri boda, ali trener Partizan Aleksandar Stanojević kaže da oprezno dočekuje duel protiv ekipe koju su u prvom delu sezone savladali golom u samoj završnici i koja je pre samo par dana ostala bez trenera.

 - Igramo sa Proleterom, koji je promenio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenera, u poslednje vreme nisu u dobroj formi, iako su bili stabilni tokom većeg dela sezone. Sećamo se na koji način smo pobedili u Beogradu, izuzetno semo oprezni u svakom smislu reči. Lično ne volim da igram protiv ekipe koja je promenila trenere. Pripremam se ozbiljno na način igre protivnika i kako njhov trener razmišlja. Znamo koje igrače imaju, na koji način mogu da igraju. To je u suštini problem, ali idemo poptuno spremni tamo - rekao je Stanojević na video konferenciji.

CSKA je dva puta tukao Fenerbahče u Moskvi, a četvrtfinalna serija Evrolige seli se u Istanbul, gde će večeras (19.45) biti odigran treći meč. Kvota na keca je 1,90, a na dvojku i okončanje serije u korist CSKA 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fenerbahče - CSKA.

Šef stučnog štaba osvrnuo se i na sutrašnji žreb za domaćina finale Kupa Srbije, u kom će se sastati sa Crvenom zvezdom.

 - Lično sam bio za neutralan teren, ali postoje neke procedura i ljudi koji se bave time. Ne bih se mešao, samo sam izneo lični stav. Poštujem bilo koju odluku. Ne bih se udubljivao u to. Kako bude, mi smo spremni gde god i kad god. Srećni smo i zadovoljni što smo izbacili sve superligaše, što smo Vojvodinu dobili na njihovom stadionu. U jednom velikom derbiju, nećemo se time opterećivati - zaključio je Stanojević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda vatrena navijačica Napolija Jolanda de Rienco
Pogledaj vesti o: Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.