PARTIZAN GA JE DEFINITIVNO PRECRTAO: Amerikanac UDALJEN iz ekipe! I to pred važan meč ABA lige

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 13:47

PARTIZAN GA JE DEFINITIVNO PRECRTAO: Amerikanac UDALJEN iz ekipe! I to pred važan meč ABA lige

Više ga neće biti na treninzima.

Ekipa Partizana prevaljuje preko leđa jako težak period. Crno-beli nikako ne mogu da uđu u seriju pobeda. Nakon  utakmice sa Trentom da je ekipa dostigla određeni nivo dobre forme, dogodila su se dva poraza od Budućnosti i Metropolitena. Tokom ove sezone promenjena su dva trenere, nakon Vlada Šćepanovića na klupu je došao Saša Filipovski koji i dalje ne može da se odupre negativnom skoru. Uprkos tom, vreme je i za još jednu promenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u timu crno-belih, kako se spekulisalo prethodnih dana, sada je i potvrđeno, Kodi Miler - Mekintajer udaljen iz ekipe crno-belih.

Košarkaši Partizana igraju veoma lošu sezonu, dosta stvari ne funkcioniše, ali FMP večeras (19.00) ne bi smeo da im predstavlja problem, uprkos svemu. Kvota da će crno-beli slaviti s više od 15,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - FMP.

Klub i agent traže rešenje o prekidu saradnje, a američki plej koji je dugo bio motor ekipe je udaljen iz prvog tima i trenira individualno dok se ne pronađe novi klub.

Postojale su informacije iz Grčke da je Panatanaikos zainteresovan, ali još uvek nije bilo konkretnih poteza.

Sve se ovo dešava pred jako važan meč ABA lige u kome Partizan u subotu veče dočekuje FMP u Hali sportova „Ranko Žeravica“. Meč počinje u 19 časova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda poznata navijačica Milana Klaudija Romani

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.