PAPUČAR: Gomešu žena rekla da se vrati u Partizan, da li će je poslušati (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 11:42

PAPUČAR: Gomešu žena rekla da se vrati u Partizan, da li će je poslušati (VIDEO)

Pamti dane u crno-belom dresu.

Nekadašnji fudbaler Partizana i aktuelni igrač turskog Erzumspora, Rikardo Gomeš, posetio je stare znance u Turskoj, gde se Partizan priprema za drugi deo sezone.

Gomeš kaže da je ovog vikenda video igrače Partizana po prvi put od kada je otišao, a napustio je crno-bele jula 2019. godine posle samo jedne sezone. Put iz Humske ga je vodio u Šaržu iz Dubaija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde se finansijski obezbedio do kraja života.

- Biti u Partizanu i Dubaiju, to ne može da se poredi. Ako pođemo od navijača, oni nisu zainteresovani za fudbal kao oni u Partizanu i Beogradu. Drugačija priča totalno, ljudi sve. Ali nekad u životu postavite izazove i izaberete. Bio sam u tri kluba po odlasku iz Partizana - rekao je Gomeš za Partizanovu televiziju.

Rikardo je u Partizanu odigrao 49 utakmica u svim takmičenjima i dao je 26 golova. Podelio je i četiri asistencije, pa je po lepom upamćen u Humskoj.

- Nedostaju mi navijači. Odnos između igrača. Bio sam samo godinu dana i za mene je to lično bila odlična godina. Uzeli smo samo Kup, ali bili smo drugi, što znate da nije dobro, ali je za mene to bila najbolja godina u karijeri do sada - ističe Gomeš.

Igrač koji je svojevremeno igrao i za Vitoriju iz Gimaraeša kaže da je i njegovoj supruzi Beograd ostao u najboljem sećanju.

- Žena mi uvek kaže da moramo da se vratimo u Beograd. Možda, jednog dana. Posle mog gola u derbiju sve se promenilo. Kad sam došao u Partizan svi su mi govorili o derbiju. ‘Videćeš sve kad budeš igrao derbi, videćeš’. Ok, slušaš o tome, ali ne možeš ni da zamisliš. U mom prvom derbiju kad sam video da je stadion pun, vau. U nedelji derbija su svi pričali. A kad sam dao gol, to je bio najbolji momenat u Partizanu - rekao je Gomeš.
Pogledaj vesti o: Turska,   Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.