Ovo je NAJJAČI tim Partizana? Bordo će večeras, uz TV prenos, pokazati koliko crno-beli mogu u novoj sezoni!

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2019, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je NAJJAČI tim Partizana? Bordo će večeras, uz TV prenos, pokazati koliko crno-beli mogu u novoj sezoni!

Gde su pojačanja?

Fudbaleri Partizana večeras od 18 časova imaju treću, ali ubedljivo najjaču proveru na pripremama u Sloveniji.

Crno-beli su od dolaska na Pohorje najpre napunili mrežu nejakim Beltincima (6:0), onda su pokazali slabosti u porazu od Olimpije (0:1), a večeras se očekuje da Miloševićev tim ostavi najbolji utisak protiv najkvalitetnijeg rivala.

Postavlja se, naravno, pitanje u kom sastavu će crno-beli nastupiti večeras, a kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prenosi ''Telegraf'' sa lica mesta, izgleda da će to biti uglavnom prošlosezonski tim, bez Rikarda, čije će mesto večeras zauzeti novajlija iz Rome Umar Sadik.

Stojković

Miletić, Ostojić (Dinga), S. Pavlović, Urošević

Zdjelar, Šćekić

Tošić, Suma, Ivanović

Sadik

Podsetimo, Partizan je ovog leta angažovao i Dominika Dingu, Igora Vujačića, Perišu Pešukića i Rajka Brežančića, ali deluje da će oni za sada ipak biti u drugom planu, osim eventualno Dominika Dinge, koji bi mogao i večeras da počne utakmicu s obzirom da je Ostojić imao problema sa lakšom povredom zbog koje ga nije bilo ni protiv Olimpije.

Od Brežančića se u perspektivi očekuje da se ustali na poziciji levog beka, iako su prve prognoze bile da će prvi Miloševićev izbor biti mladi Zlatan Šehović, ali s obzirom da je Brežančić tek pre četiri dana zvanično postao član Partizana i da prošle sezone nije mnogo igrao, trebaće mu vremena da dostigne pravu formu.

Do tada, u prvi plan je opet izbio Slobodan Urošević, koji se i protiv Bordoa očekuje među starterima.

Dodajmo još da je TV prenos najavljen na TV Partizan, gde ćemo videti koliko su crno-beli u ovom trenutku spremni za početak nove sezone.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizanova pojačanja na ''skeneru'' Zorana Tošića - Ko ga je prijatno iznenadio?

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2019

Iskusni vezista prokomentarisao dosadašnja pojačanja crno-belih od početka letnje pijace...Fudbaleri Partizana danas od 18 časova igraju najvažniju utakmicu na pripremama, protiv francuskog Bordoa, a uoči tog duela, sa novinarima je dugo razgovarao Zoran ''Bambi'' Tošić...Crno-beli su ovog leta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.