Ovakvu najavu TV prenosa Partizanove utakmice još niste videli, Ivanjičani opet oduševljavaju! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2019, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovakvu najavu TV prenosa Partizanove utakmice još niste videli, Ivanjičani opet oduševljavaju! (video)

Biće zanimljivo u Ivanjici ovih dana, ne samo tokom predstojećeg meča.

Partizan je sinoć dobio 161. večiti derbi i vratio se u ravnopravnu trku za titulu, a već u sredu ga očekuje gostovanje u Ivanjici protiv ekipe Javor Matisa.

Taj meč je na programu u sredu od 17 časova, a za one koji ne mogu da prate ovaj meč na licu mesta, TV prenos je obezbeđen na TV Arena Sport 1.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Ali, da najava TV prenosa bude mnogo zanimljivija, potrudili su se, kao i obično, na Javorovom Tviter nalogu, što možete da vidite u prilogu.

Uz to, iz Javor Matisa i informacija da će karte za meč sa Partizanom biti u prodaji na biletarnicama stadiona, na dan utakmice, od 15 časova do početka meča.

Cena ulaznica za sve delove stadiona je 500 dinara. Južna i deo istočne tribine rezervisani su za gostujuće navijače, saopšteno je na klupskom sajtu Javor Matisa.

-

У среду ТВ пренос утaкмице из Ивањице. 😍 #LjuljajJavore pic.twitter.com/t4bdM17scd

— ФК Јавор Матис (@FKJavorMatis) September 23, 2019
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.