Osvanula neočekivana izjava Zorana Tošića, odmah po odlasku iz Partizana! (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Feb.2020, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osvanula neočekivana izjava Zorana Tošića, odmah po odlasku iz Partizana! (foto)

Rusi su je objavili.

Od pre dva dana, iskusni krilni vezista Zoran Tošić je novi član kineskog drugoligaša Taižu Juandea.

On se tako posle dve i po godine rastao sa Partizanom, koji nije tražio obeštećenje za ovaj transfer, a Tošić je, sa svoje strane, pristao da se prolongira isplata dugovanja koja klub iz Humske ima prema njemu.

Crno-beli su juče u svom saopštenju potvrdili da su postigli dogovor sa Tošićem oko dinamike isplate duga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uz istovremenu zahvalnost za sve što je uradio u dresu Partizana.

A ovoga jutra, za mnoge neočekivana Tošićeva izjava. Novinar ruskog portala ''Šampionat'' je razgovarao sa Tošićem povodom realizacije ovog transfera, a tom prilikom, popularni ''Bambi'' je Partizan stavio tek na drugo mesto od klubova u kojima je nastupao u dosadašnjem toku karijere.

Pogađate, prvi je CSKA iz Moskve.

''Naravno! CSKA mi je uvek na prvom mestu, čak je i Partizan tek na drugom'', potvrdio je Tošić.

U osvrtu na realizovan transfer, potvrdio je i da je pregovarao sa upravom Partizana o produženju ugovora, ali...





''Partizan mi je izašao u susret četiri meseca pre isteka ugovora, pustili su me bez obeštećenja. Prethodno smo pregovarali o novom ugovoru, ali nismo uspeli da se dogovorimo. Pojavila se opcija sa Taižuom, ozbiljno sam razmislio i prihvatio je'', objašnjava Tošić, a onda je uporedio sadašnji ugovor u Kini, sa onim koji je imao u CSKA.

''Imao sam vrlo dobar ugovor u CSKA. Posle toga nisam igrao u klubovima na nivou CSKA. Ponuda je bila približno ista onoj kada sam napustio Rusiju'', dodao je Tošić.

-

-

Один из самых любимых легионеров армейцев отвечает взаимностью 😊https://t.co/d3LBIaRo2W pic.twitter.com/tAXRQasqyc

— Чемпионат (@championat) February 29, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEOČEKIVANO: Grobari u ŠOKU nakon Tošićeve izjave

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2020

Tek što je otišao...Od pre dva dana, iskusni krilni vezista Zoran Tošić je novi član kineskog drugoligaša Taižu Juandea. On se tako posle dve i po godine rastao sa Partizanom, koji nije tražio obeštećenje za ovaj transfer, a Tošić je, sa svoje strane, pristao da se prolongira isplata dugovanja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.