Ostojić pred Malatiju: Oprezno, stvorila se lažna slika

Izvor: RTS, 13.Avg.2019, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostojić pred Malatiju: Oprezno, stvorila se lažna slika

Iskusni defanzivac Partizana Bojan Ostojić izjavio je da ne postoji euforija pred put u Tursku i da ekipa sa velikom dozom opreza čeka revanš protiv Malatije u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.
Partizan je pre šest dana u Beogradu slavio 3:1 i sa velikom prednošću >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ide u Anadoliju.

"U Tursku idemo izuzetno oprezni. Posle pobede u Beogradu od 3:1 stvorila se velika euforija, ali i lažna slika da je Malatija tim koji se bez problema može savladati 5:0", rekao je Ostojić za klupski sajt.
Prema njegovim rečima crno-beli su u Humskoj odigrali fantastičan meč, posebno zbog ranog vođstva i gola Umara Sadika.
"Imali smo sreće što smo ih šokirali ranim golom. Videli ste da su čvrsti, brzi i da sa njima nećemo biti lako na njihovom stadionu pred domaćom publikom. Imali su dovoljno vremena, kao i mi, da sve analiziraju i vide gde su i grešili, ali i šta su im prednosti i mane u odnosu na naš tim. Koliko god im bilo otežavajuće, kako kažu, što im prvenstvo počinje za koji dan, toliko su sad imali i više vremena da se odmore".
Ostojić se oporavio od povrede i trebalo bi da bude spreman za revanš u Turskoj.
"Videli smo u nedelju u ligi (Napredak (2:2) prim. aut) da sve može da se okrene. Zato nema mesta euforiji već strpljivo, polako, skoncentrisano i sa punim gasom gde treba. Utakmicu u Beogradu moramo da arhiviramo, kao da počinjemo od nule", zaključio je iskusni fudbaler.
Revanš između Malatije i Partizana igra se u četvrtak od 19 sati.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OSTOJIĆ UPOZORAVA PRED MALATIJU Stvorila se euforija i lažna slika

Izvor: 011vodič.com, 13.Avg.2019

Partizan će u četvrtak (19:00) u Malatiji pokušati da završi započeto pre pet dana, u Beogradu. Crno-beli su savladali Turke, 3:1 i na dobrom su putu da izbore plasman u narednu rundu takmičenja, odnosno plej-of za Ligu Evrope. Ipak, Malatija sigurno neće da se sklanja sa terena i bez borbe prepusti...

Nastavak na 011vodič.com...

Partizan u Malatiji kreće od nule, Suma spreman za "rat"!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2019

Fudbaleri "crno-belih" u dobrom raspoloženju pred novo evropsko gostovanje...Partizan u sredu putuje u Tursku gde će dan kasnije odigrati revanš utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa ekipom Malatije...O očekivanjima u revanš utakmici posle rezultata u Beogradu od 3:1 govori štoper Partizana...

Nastavak na Sportske.net...

Suma: Spremni smo za "rat"

Izvor: RTS, 13.Avg.2019

Fudbaler Partizana Sejduba Suma rekao je revanš utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Malatije neće biti drugačija od prve u Beogradu. Meč je na programu u četvrtak od 19.00 časova. . "Sa moje tačke gledišta...

Nastavak na RTS...

Miletić o Malatiji: Kažu da će nam četiri gola...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2019, 09:38

Defanzivac Partizana Nemanja Miletić rekao je da se nada će Partizan da preskoči Malatiju i plasira se u plej-of za Ligu Evrope...Fudbaleri Partizana u Tursku putuju sa 3:1 iz Beograda i u slučaju da zadrže veliku prednost u narednoj fazi čeka ga skoro sigurno norveški Molde..."Očekujem da prođemo....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.