Ostojić: Jedini krivci za poraze smo mi, igrači Partizana

Izvor: B92, 19.Okt.2019, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostojić: Jedini krivci za poraze smo mi, igrači Partizana

Fudbaleri Partizana su priznali da je poraz od Mladosti težak i da će dati sve od sebe da se što pre vrate na pravi put.

Partizan je u 12. kolu Superlige poražen na gostovanju u Lučanima sa 1:0.

Strelac jedinog gola na utakmici bio je Lazar Jovanović u 77. minutu.

"Težak poraz u ovakvoj situaciji, ali okrećemo se novoj takmičarskoj utakmici. Igramo svaka tri-četri dana, tako da sve što se desilo moramo da arhiviramo i izvučemo pouke. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Daćemo sve od sebe da se vratimo na pravi put. Ima još dosta da se igra ništa nije gotovo."

"Teško je kada izgubiš utakmicu. Posebno što je ovo drugi poraz zaredom uključujući onaj sa Voždovcem. Nismo smeli ovo da dozvolimo, morali smo da uđemo agresivnije i bolje", izjavio je Slobodan Urošević.

Njegov saigrač Bojan Ostojić izjavio je da su fudbaleri Partizana jedini krivci za neuspeh.

"Jedini krivci za neuspeh smo mi igrači, ali imamo ogroman pritisak i moramo da se nosimo sa tim kako znamo i umemo. Sigurno je nama najteže što se tiče rezultata u domaćem prvenstvu, ali se iskreno nadam da ćemo početi da rešavamo šanse na svakoj utakmici. Stvaramo dosta šansi, ali jednostavno gol nas neće", naveo je Ostojić.

Dodao je da je Partizanu mnogo teže da igra u prvenstvu nego u Ligi Evropa.



"Mislim da nam je mnogo teže da igramo u domaćem prvenstvu nego u Evropi jer sve ovo što se desava na drugim utakmicama verovatno utiče na sve nas. Mi moramo da zaboravimo ovu utakmicu što pre i da se dobro spremimo za sledeću. Moramo da gledamo u naše dvorište i ne sme da nas pogađaju drugi rezultati i situacije koje se dešavaju, a to svi prepoznaju kao i navijači Zvezde
", rekao je Ostojić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.