Ostoja zagolicao maštu Grobara, Partizan pregovara sa igračem kog bi svaki klub poželeo

Izvor: Sportske.net, 29.Jan.2020, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostoja zagolicao maštu ''Grobara'', Partizan pregovara sa igračem kog bi ''svaki klub poželeo''

Sprema se još jedno pojačanje u Partizanu?

Posle povrede Redžija Redinga i informacije da će pauza biti duža nego što se očekivalo, možda čak i do kraja sezone, počele su spekulacije da bi Partizan mogao da angažuje još jednog igrača.

Jedno ime u tim spekulacijama se već izdvojilo - u pitanju je bivši igrač Crvene zvezde i aktuelni košarkaš španskog Estudijantesa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Nemanja Dangubić.

A da se ne radi samo o medijiskim nagažanjima, već da se nešto zaista i dešava po tom pitanju, potvrdio je prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović u izjavi za ''Telegraf''.

Ipak, transfer neće biti lako realizovati.





''Mi sada imamo naših dvanaest igrača, koji su trenutno izborili vrhunske rezultate, kako u ABA ligi, tako i u Evrokupu.







Dangubić je sjajan igrač, verujem da bi ga svaki klub poželeo, pa i Partizan.





Pričali smo sa njim, ali, daleko smo od realizacije'', otkrio je Mijailović.

Nemanja Dangubić će u aprilu napuniti 27 godina, a tokom dosadašnje karijere nastupao je za Megu, Zvezdu i Bajern, pre dolaska u Estudijantes.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.