Ostoja: Plata? Neka o njoj misle oni što spominju milione

Izvor: N1 televizija, 02.Nov.2018, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostoja: Plata? Neka o njoj misle oni što spominju milione

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović istakao je veliko zadovoljstvo dolaskom Andree Trinkijerija na mesto trenera crno-belih.

"Čestitam Trinkijeriju na preuzimanju klupe našeg tima. Čanak je podneo ostavku posle Zadra, sa njim i pomoćnik Milan Minić. Krenuli smo u potragu za rešenjima. Bilo je mnogo interesovanja, ali je moja želja bio Trinkijeri. NIje bilo mnogo rasprave oko uslova. Ciljevi su nam isti. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Dokaz da je to tačno je i njegovo prihvatanje ugovora na tri godine. Njegov dolazak je velika stvar za sve navijače Partizana", kazao je Mijailović na konferenciji za medije.

Prvi čovek kluba iz Humske je tom prilikom dodao i da će svi dati maksimum da rezultati u daljoj sezoni budu bolji od dosadašnjih.

"Potrebno nam je vreme za velike stvari. Preko noći ne može ništa. Dosta pozitivnih stvari se dogodilo prošle godine, Partizan sa trenerom kakav je Trinkijeri ima budućnost. Mogu da obećam da ćemo biti sve bolji i bolji. Bilo je mnogo medijskih pritisaka da se poremetimo, ali pobrinućemo se da već od sutra bude bolje".

Neizbežno pitanje je bila i plata italijanskog stručnjaka. Prethodnih dana se baratalo različitim sumama, a najviše se spominjalo 33 hiljada evra na godišnjem nivou. Mijailović, ipak, nije želeo da otkriva detalje.

"Ako znate za platu koliku neki trener u ABA ligi ima, kazaću vam i ja Trinkijerijevu. Ima fiksni deo i bonusi. Neka ostane zagonetka za one koji razmišljaju o onome i koji pričaju o milionima i pitaju se odakle novca. Daleko je to od milion i više hiljada, koliko se spominjalo", zaključio je predsednik Partizana.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.