Oglasio se predsednik Partizana, znao je da će se ovo desiti, ali... (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2018, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se predsednik Partizana, znao je da će se ovo desiti, ali... (foto)

Prvi čovek crno-belih poslao jasnu poruku navijačima posle najnovijeg poraza ekipe Nenada Čanka.

Dva velika razočaranja doživeli su navijači Partizana ovog vikenda - najpre juče novi poraz košarkaša, a danas slaba partija i fudbalera crno-belih koji su osvojili samo bod u Kuli protiv Spartaka.

Ali, ako im je za utehu, predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović danas pokušava >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da ih uveri da treba da zadrže optimizam.

On se ovog popodneva oglasio na Tviteru, povodom serije loših rezultata košarkaša Partizana, koja je nastavljena sinoćnjim porazom od Krke u Novom Mestu (80:76).

Novi izazov crno-bele očekuje već u utorak protiv ekipe francuskog ASVEL-a u četvrtom kolu Evrokupa, a Mijailović uverava da će uočene greške biti ispravljene u narednom periodu. Da li već u utorak, ili nešto kasnije...

''Da će biti teških trenutaka, to smo znali svi. Da će biti blistavih trenutaka u to čvrsto verujemo! Teret uspeha i neuspeha nosimo zajedno, sigurni u vrednost našeg tima i stručnog štaba. Uočavamo greške, ispravljamo ih i koračamo hrabro napred. U nove pobede!'', poručio je Mijailović.

Verujemo, ipak, da su navijači ovoga puta očekivali i neke dodatne informacije iz kluba, a u vezi potencijalnih pojačanja koja se već dugo najavljuju u medijima, poput Stefana Jankovića, ili Entonija Brauna, što je vest koja je ovog vikenda snažno odjeknula.

-

Da će biti teških trenutaka, to smo znali svi. Da će biti blistavih trenutaka u to čvrsto verujemo! Teret uspeha i neuspeha nosimo zajedno, sigurni u vrednost našeg tima i stručnog štaba. Uočavamo greške, ispravljamo ih i koračamo hrabro napred. U nove pobede! #KKPartizan

— Ostoja Mijailovic (@Ostoja1945) October 21, 2018
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

TVITER GORI! Grobari objasnili SLIČNOST između afričke zemlje i igre Partizana! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2018

Crno-beli iščupali bod u Kuli protiv Spartaka...Partizan je igrom i rezultatom u Subotici napravio korak unazad ka šampionskoj tituli. Parni valjak je "ukočio" na stadionu u Kuli, a jedini pojedinac u Mirkovićevom timu koji je zaslužio prelaznu ocenu jeste Vladimir Stojković...Golman crno-belih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.